Rosca amb all

O follem tots o punxem la nina

056: Excusa

Deixa un comentari
    Diumenge 26 de novembre proppassat no hi hagué rosca amb all per a sopar perquè Paco Ibáñez ens va tindre segrestats dos hores llargues al teatre Bernat i Baldoví de Sueca: fins i tot Lucifer Descalç de Dionís -seguidor confés del cansautor per excel·lència- es descollonava dissimuladament de tots els destarifos des de la primera fila (a mà dreta). Ja ho va dir Vicent Torrent: el temps passa, i no debades. Ara bé, supose que deu ser dificil saber retirar-se a temps; o siga, adonar-se’n de quan t’ha arribat l’hora del relleu i deixar els escenaris abans de convertir-se en una caricatura d’u mateix.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ballar sobre arquitectura: el 8 de desembre de 2006 per blocjaumei

  1. Rosca`n allerows, maedeus i retors ortodoxes, el ti mirassielos no va poder anar a veure a Paco, però pel que dieu, m’alegre de no haver-ho fet, car prefereixc seguir amb eixa imatge romantica de l’home cantant a París que recordar-lo fet un St. Llàcer.

    No obstant, vos remitixc aquesta carta, per tal de fixar per fi un dia per al que de veritat ens interesa a tots, a saber, anar de paella a la Marina, beurens tot el barral de vi, ballar polques i passdobles i no morir en l’intent o acabar com el ball de Parra,( cada any sóm més majors) sino amb la benedicció de St. Pascual, "que no mos faça mal".

    Tinc moltes ganes de veure-vos, sobretot a Onofre que és més car de vore.Per cert Lluís, la princesa Anastasia heredera del t´rò de Palestina era de l’Alcudia…de la teva?  Com és que no fas un post parlant de l’heroina…per açí diuen que als anys vuitanta treballava en les curves del amor del Verger, ja saps, tradició putera dels mariners. No "m’astranya" que tu et faces cridar Maedeu, ni als lectors que maja criat en el convent dels frares, franciscans, això si.

    Si finalment tornem a aplaçar la paella, que passeu un nadal màgic, que celebreu la vinguda d’Osiris amb els que més voleu i que l’any nou vos porte molta feina, que ja està bé de fer el "ganso"…i salut, i amor…

    Vos estima sempre, el vostre Joan de Mirassielos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.