SOBRE LLIBRES I TEMPS TEXTUALS

val l’alegria!
AIXÒ ÉS EL PRIMER QUE HE ESCRIT AQUEST MATÍ QUAN HE VIST EL TEXT (PENJAT EN FORMA DE PDF ARXIU), QUE CONTA LA RECERCA APASSIONADA I MAGNÍFICA DE MARGALIDA PONS I UN ESTOL AMB NOMS I LLINATGES DE RECERCADORS DE LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS, QUE HAN ESCORCOLLAT, ANALITZAT, DISCERNIT I SEDASSAT, ENTRE MOLTES D’ALTRES OPERACIONS CRÍTIQUES, ELS LLIBRES, I TAMBÉ UN POC ELS AUTORS DE L’ÈPOCA DEL TEXTUALISME.

Per la part que em toca (m’he sentit ben tocat!) puc assegurar que és una feina de pioners dels bons això de fer entrar en els estudis universitaris escriptors que no han partit a fer vaumes, ai las!
(…)

Encara ara hi ha universitats que només estudien escriptors morts. ai las!
El llibre que recull tots aquests treballs i dies, Textualisme i subversió: Formes i condicions de la narrativa experimental catalana (1970-1985), publicat per les Publicacions de l’Abadia de Montserrat i la UIB, és un fruit suculent i ben alimentari. No té greix retòric ni cel·lulitis acadèmica. Pura fibra verbera!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *