16 d'abril de 2008
Sense categoria
0 comentaris

PRIMERA PROVA D’acrollam SUPERADA

Acab d’arribar de Barcelona.
Vertigen de vertígens.
Dilluns vespre: enregistrar vídeo per a Vilaweb. Sopar amb periodista excel·lent, M. S., al restaurant La Biblioteca. Conjugar gastronomia i entrevista llarga, matisada i intensa, amarada de tendreses, confianças i complicitats..
Dimarts matí: Deu hores. Entrevista amb Manuel Fuentes per al programa Problemes domèstics de Catalunya Ràdio. Un fester d’humor, de coneixement i de diàleg a tota marxa. Cant la Balada d’en Jordi Roca per acabar l’entrevista per una demanda forta de Carles Flavià. (S’emetrà divendres que ve en el programa que comença a les dotze de migdia).

Dotze hores: roda informativa a l’Espai Mallorca. vuit dones i un home. Molts de fotografs, cinc homes i una dona. Em presenta el meu editor Xavier Folch. dic tot allò que envolta Acrollam. Per què ? Com? Quan? On? Cap a on?, etc.
Una hora de preguntes i respostes amb el vídeo de Marta Darder com a ciclorama.

Dues migdia: dinar amb tres amigues i dos amics. Pis de l’Esquerra de l’Eixampla. Ambient de confiança i calidesa.

Cinc de l’horabaixa. Llarguíssima entrevista amb Jordi Nocke de Benzina. Un periodista jove que em radiografia a fons, al llibre i a la meva vida. Acab aquesta entrevista avui, dimecres, a les vuit i mitja del matí.

Set trenta: entrevista per telèfon.
Vuit del vespre: Festa Acrollam a la llibreria La Central del Raval. Ja ho contaré en temps perquè la crònica personal podria ocupar vint folis. Els presentadors, Xavier Folch, Carme Callol, Pepa López, Rosa Novell i Baltasar Porcel, magnífics, paraules d’història amistosa, sobre el llibre, sobre la seva lectura,etc. Meravelles de lectors fidels i ben diversos. Carme llegeix Terrasa sobre la destrucció, Pepa, Intimíssim i Rosa, Elogi. Baltasar diu que hi ha una gran dignitat en tots els meus personatges.
Signatura de llibres amb amics, coneguts, saludats i gent lectora: emocionant.
Sopar d’unes vint-i-cinc persones al restaurant del mercat de la Boqueria, Au port de la lune. Fem la una de la nit. Final de festa a la cocteleria Boadas de la Rambla.
Somnii tota la nit a l’hotel Silken Rambla del carrer Pintor Fortuny, en el meu barri del Raval.
Barcelona, amor meu!
Gràcies a tots! A tots!
(…)
Duc tota la pell tatuada de contactes, de carícies, de besos, de tactes vertaders, de rapinyades suaus, de calideses. Això és vivificador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!