27 de gener de 2005
Sense categoria
0 comentaris

HIVERNAL(IV)

La neu crema. La neu fa mal. La neu és un conte de fades. La neu és un accelerador de partícules cerebrals. La neu mata. La neu dóna vida. La neu desperta. La neu no és de déu. La neu és un flaix constant. La neu és un reservori de metàfores. La neu és negra. La neu és color de rosa. La neu és gris. La neu salva. La neu enfonsa. La neu és inacabable. La neu expira. La neu guspireja. La neu dóna marxa. La neu fer. La neu facilita la mirada. La neu enlenteix el temps. La neu vivifica. La neu sorprèn. La neu pren. La neu refila. La neu es fon sota la lluna plena. La neu fa cantar els ocells. La neu desviu. La neu és un amulet. La neu és una escenografia. La neu és un misteri. On se’n va el blanc quan la neu es fon?

Duc l’alegria de veure i viure Telloc ple de neu, tapat de neu, amb la neu que queia, incansable, com una rosada de confetti, com una festassa.

Veure la neu que cau i mirar alhora el mar és tot un exercici de serenitat avui que fa seixanta anys que s’alliberà el camp de mort d’Auswitch.

Cal no oblidar l’holocaust. Cal recordar que avui a Iraq, a Guantanamo, a molts d’altres llocs com Nigèria (entreu a la web d’amnestey international.org) hi ha crims i morts d’uns humans contra els altres.

La neu no tapa l’horror.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!