6 d'agost de 2014
0 comentaris

passeig i sabors

Sense un passeig diari seria mort.

Caminar entre terres de call vermell, parets seques, boscs amb xiulos de cigales, garroverars verdíssims i figueres de moro que inflen és una delícia.

Capaltard. Quan els grins comencen a refilar com els sebel·lins i formen un cor de cambra sensacional.

Menj les primeres mores devora el camí del Jardí d’en Ferrer. Són morades, plenes de granissons, molt dolces. Em deixen els dits tots tacats i les mans esgarrinxades. Devora una paret de pedra seca hi ha un llessaminer que m’entabana.

Torn pel camí de Passatemps i pens salvar tots els instants de la desaparició.

Les vinyes fan remor de pàmpols i la lluna és mitja tallada de meló refulgent en un cel quasi negre, acarabassat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!