12 de desembre de 2013
Sense categoria
0 comentaris

RETORN DE MÈXIC I EM TROB AMB EL SÍ I SÍ DEL 9 DE NOVEMBRE 2014

QUINA ALEGRIA MÉS GRAN! QUIN REBOMBORI! QUINA FESTASSA! JA HA SORTIT LA PREGUNTA. JA HA SORTIT LA DATA. JA HA SORTIT LA NOVA TRINXERA DE LLUITA.
Sign l’editorial de Vicent Partal a VilaWeb!!!

#SíiSí. Ara tots junts a guanyar la independència

Tenim data i pregunta, finalment. El 9 de novembre de 2014 els catalans tenim la cita que la història ens deu i som convocats a votar la independència. Ara és el moment de la màxima unitat possible: tots junts a votar sí i sí, tots junts a guanyar la independència.

L’acord era difícil i cal reconèixer a CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP l’esforç de consens que han fet. És un gran acord, un acord magnífic, una mostra d’unitat i decisió digna del moment que vivim. El fet important era que la pregunta respongués al clam ciutadà per la independència i això ho fa. Que prèviament pregunte si volem un estat o no, no anul·la la resposta ni la complica. Votarem sí i sí. Sí dues vegades.

Però ara comença la feina. Tenim onze mesos. Onze mesos per a convèncer la població del Principat que la independència és el projecte de futur més assenyat que el nostre poble pot proposar-se. 

Seran onze mesos difícils, però onze mesos en què tindrem l’obligació literal de buidar-nos. La feina ara no és solament dels polítics. És responsabilitat de tots aconseguir la victòria del sí i del sí. I des d’aquest moment VilaWeb vol fer públic, amb la solemnitat que l’hora reclama, el nostre compromís de treballar perquè el referèndum siga un èxit per al poble català i obri la porta a l’existència del nostre segon estat independent, després d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!