9 de febrer de 2013
Sense categoria
15 comentaris

Diari d’un vellard (LIV)

Devia ser cap als vuit o nou anys que les fantasies eròtiques homosexuals ocupaven tot el meu temps, els meus somnis, les meves inquietuds. Devia ser cap als deu o onze anys que imaginava vertaders orgies d’amor per als al·lots, sense que mai, però, hagi desitjat res més  sinó que em deixassin estimar-los sense que em calgués ser-ne estimat. Així es va encarrerar la meva educació sentimental. Només em cal recordar els jocs sexuals amb els Cerdà, els Suasi i els Servera en aquells vàters del col·legi de frares bavaralls. I després la participació en les nits boges dins la tenda del campament de l’OJE a Lluc quan ens rebolcàvem uns damunt els altres empesos d’una fortor immensa.
Tota tendresa és tendresa per a un cos.
I la meva tendresa per als al·lots no és altra cosa que el desig del seu cos. Un cos inassolible fet per a l’amor, per besar i acaronar i dormir-hi abraçat, per mirar i tornar a mirar.

  1. El seu escrit, senyor vellard, no serveix ni per apològia de les escoles de frares… En tot cas, és una apològia de la pederastria (cosa que trobo de molt mal gust).

    El cos dels al·lots són dels al·lots. Ningú no té cap “dret” sobre ells. Si us plau, si s’excita amb els seus cosos, faci-s’ho mirar: abans de malmetre la inocència d’un d’aquests al·lots i poder-lo destruir la vida, posis a mans d’un bon psicòleg o psiquiatre.

    Per anar fent boca, li transcric un passatge de la Bíblia (Lluc 17:1-2): “Després [Jesús] va dir als seus deixebles: ‘És impossible que no vinguin escàndols; però, ai d’aquell qui n’és la causa! Més li valdria que li pengessin una roda de molí al coll i el tiressin al mar, abans que escandalitzar un d’aquests petits’ “.

  2. Respecte al comentari anterior, jo pens que ses valoracions morals sobre sa literatura només expliquen una part de sa realitat. I s’única realitat de sa literatura és sa literatura. I aquest bloc és un bloc literari, des des meu punt de vista. S’autor que signa un escrit té una vida que a ningú ha de preocupar-li, perquè ses seves opinions no són ses que creim albirar en ses seves paraules. És com si s’autor fos, també ell, un personatge literari. Mos podrà agradar més o menys el contingut d’alló que ens comunica, però sa realitat de sa literatura es allò que ens fa pensar en altres vivències i altres maneres de pensar, per molt contràries que sien a les nostres . Jo llegesc i no em deix endur per res més que per sa possibilitat que allò que llegesc em comuniqui quelcom que no sé o que no havia estat capaç d’entendre. En aquest cas, per exemple, el contingut no em diu res especial, perquè ses vivències que relata són limitades, com si el món pogués reduir-se a una sexualitat primitiva que s’exhaureix en ‘tota tendresa és tendresa per a un cos’.  Expressa la manera de ser d’un personatge que per a mi no és més que un personatge. Amb això no vull dir que no pugui existir sa llibertat personal de valorar moralment  un escrit, però tan sols de l’escrit, no de s’autor…  
  3. The first set of Oris Replica Watches UK hands were set to tell time like an ordinary clock, but a second set of hands were designed to track the duration of the trip. A driver could set the timer, then stop when they reached their destination. Mr. Heuer was a man before his time in innovation and ideas. 1914 saw the first wrist watch/chronograph combo, which let the owner start and stop time in a “stopwatch” fashion. This is UK Watches Replica where the stopwatch idea originated, which is still in use today. During the 1930′s and ’40′s, Tag Heuer manufactured timepieces for aircraft and automobiles to contribute to the war effort. Many chronographs were made to include a calendar function as well. Once the war was over, the company began creating watches for Abercrombie and Fitch that had special dials to track high low tides, as well as moon phases. These were MBW Replica Watches the “Seafarer” watches, popular with sailors and other boating lovers. However, it was later discovered that the dials could be rotated a certain way, so that golfers could use it to track their scores. When the first dashboard timers/clocks appeared in 1911, they were a great novelty. But by the late 1950′s, a new line of clocks/timers came onto the scene. 1958 saw greater innovations and more features never before seen, Quality Replica Watches

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!