5 de desembre de 2012
Sense categoria
2 comentaris

ASSETJAMENT AL CATALÀ: WERT I ELS BOSCHS AND SONS

FA colló i fa ovari que l’any 2012 la trinxera de la llengua catalana estigui tan oberta i flamejant com fa trenta anys. El neofranquisme del PP actual té la fal·lera de destruir el català fort i no et moguis.
Doncs no ens mouran o ens hauran de passar per damunt!
Me’n vaig a la Seu de Mallorca a escoltar la Sibil·la cantada per Maria del Mar Bonet, acompanyada per l’Escolania dels Blauets de Lluc i la coral Universitat Illes Balears!
Una altra forma de lluitar contra Rajoy, Bauzá, Bosch, Wert and Sons!

  1. Releguem el castellà al rang de llengua estrangera que li correspon. Si no envaeix el terreny que pertoca al català. No ho podem permetre. A l’atac! Prou a la defensiva.
  2. Som catalana de Mallorca, d’una nació que és diu Catalunya i que varen dividir (alguns parents de’n asnar, wert and cia) fisicament però no mentalment… NO PODRAN AMB NOLTROS, hem de lluitar molt però també em d’anar a votar, malgrat el sistema actual no ens agradi, és el qui hi ha, ja el canviarem quan tinguem la independència.

    Jo som professora, imaginau els que desconexeu la nostra situació, les dificultats terribles que tenim a Mallorca amb el tema del català a l’educació i els que fan que governen es posen testicles pel cap i orgullosos es fotografien¡¡¡  Com sol passar: la realitat supera la ficció…

    El meu idioma és el català i el segon el francès¡¡¡¡¡¡ 

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!