el restaurant LA PULTRÚ ens diu coses

El restaurant La Pultrú de les amigues Katina Penyafort i Rossy de Palma ens conta que aquesta serà la seva darrera setmana d’aquesta temporada. Cal fruir-lo aquests dies i, especialment la nit del 26 quan faran un menú i una gran festa CUBANA.
Vet aquí les seves paraules:

La Pultrú va néixer amb la idea d?expressar com a forma de viure que les cultures, les llengües, els menjars ,la llibertat, les músiques, els sentiments… Tot era u i crec que ho hem aconseguit.

En els temps que vivim consta molt la supervivència i la resistència, però no hem de perdre mai la dignitat d?anar cap endevant . Com diu en Bosman (poeta cubà) La vida està feta de petites vides d?un dia cadascuna o en Bob Marley ? sonrie que al sistema le molesta? molt actual per cert¡¡¡¡

Aquesta setmana que comença de dia 22 a dia 26 d?octubre és la darrera setmana que estem a la plaça de sant francesc, la vida per un petit empresari o autònom no és gens fàcil. Però la Pultrú continua i continuarà molt de temps renovant-se, fent altres coses que us anireu enterant.

Divendres 26 tancarem el vespre amb la nostre nit temàtica més emblemàtica: LA NIT CUBANA, amb menú típic cubà, mojitos i música cubana en viu. Ens anam amb la tranquil·litat que ho hem fet bé, amb el convenciment que els que han propiciat la crisi se forren cada dia més i amb l?agraïment a tanta gent meravellosa que ens hem conegut de totes parts del món i que ja forma part de la família de La Pultrú.

Per això vos necessitam aquest darrers dies i sobre tot el divendres amb la nit cubana per passar un vespre entranyable tots i totes junts (malgrat en Mesquida em digui sempre, que només he de posar tots).

SI VOLEU TAULA, RESERVAU AL TELÈFON 971720993 Nit cubana dia 26 d?octubre a les 21h

MENÚ CUBÀ:

1.- BONIATO FRITO Y ENSALADA

2.- POLLO A LA BARBACOA , CONGRÍ Y YUCA CON MOJO CUBANO

3.- ENSALADA DE FRUTAS CARIBEÑA, QUESO CON MERMELADA

VINO Y AGUA 23?/PERSONA

VOS ESPERAM PER DIR-NOS FINS AVIAT¡¡¡¡¡¡¡

BESADES INFINITES 4 EVER AND EVER

LA PULTRÚ

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *