27 de març de 2012
Sense categoria
1 comentari

JAUME BONET HA DEIXAT LA VAGA DE FAM. AL·LELUIA!

Na Maria del Mar Bonet i jo li diguérem a Jaume Bonet que no es podia fer malbé la salut. Que seguís les indicacions del metge, Carles Amengual. I l’ha escoltat. I Tomeu Amengual ha agafat el nou combat d’un altre humà que fa una vaga de fam contra la persecució de la llengua catalana.
————————
Ahir, diumenge, no vaig escriure. Vaig pensar molt en tot això que m’ha passat aquests darrers dies. Ho he intentat sedimentar amb llargues caminades per foravila entre albons florits i caus de sebel·lins que cantaven al cap al tard.
És molt gros això que passa. És molt memorable aixó que passa. És molt nou (encara que sembli vell i repetitiu) això que passa.
Em veurem de fetes, si no ens morim, amic Falsfatt.
He mirat la lluna que sembla la cella d’una princesa mora, he mirat Venus que semblava un brillant tallat i Mart que semblava un caliu vermellós.
He cantat una antiga cançó pop de la meva joventut (Marcianita, blanca o negra, desvagada, bonita, delgada, serás mi amor, la distancia nos acerca i en el año dos mil felices seremos lo dos. Yo quiero una chica de Marte

que sea sincera, que no se pinte, ni fume , ni beba ni sepa siquiera lo que es rockandroll, etc).
La nit era impressionant amb milers d’esteles espirejants com Can Tiffanys. He recitat un fragment del Llibre d’amic e amat.
  1.  Admir a Jaume Bonet, estig contenta que hagi pensat un poc amb ell mateix i hagi deixat la vaga, ja ens ha donat a tots un molt gran exemple.

     Estig contenta que li hagis fet costat

     I tu, Biel, com escrius i descrius….!! pura vida, pura poesia!!

     Una abraçada molt gran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!