22 de març de 2012
Sense categoria
0 comentaris

JAUME BONET DUU 22 DIES DE VAGA DE FAM PEL CATALÀ

I mestres americans se solidaritzen amb en Jaume Bonet. I el coratge i la lluita d¡en Jaume Bonet ens alimenta segon a segon. Ho dic ben clar i català: aquesta acció humanal d’en Jaume Bonet és una de les commocions fortes de la meva vida.
————————————————————————————————————————
Diu VILAWEB:

Jaume Bonet, que porta vint-i-dos dies en vaga de fam per la defensa de la llengua, continua rebent suports de tot arreu. Un dels últims ha arribat de la Confederació d’Educadors Americans (CEA), que aplega més de cinc milions de treballadors de l’Educació del continent americà. La CEA ha mostrat la seva solidaritat amb Bonet per ‘tirar endavant la defensa de la llengua pròpia amb una vaga de fam’.

‘Els treballadors de l’Educació del continent americà ens afegim a la lluita pel respecte i la preservació de les identitats’, diuen en una carta enviada a Jubilats per Mallorca, i destaquen ‘no només la defensa de la cultura pròpia sinó també una lluita que permet construir millors condicions per a la vida quotidiana i la relació entre els pobles’.

La carta, signada pel president de la CEA, Fernando Rodal, acaba celebrant el respecte a les identitats dels pobles i el dret a exercir-les.

————————————————————————————————————

I escriptors catalans del Principat se solidaritzen també amb aquesta lluita i criden a la mobilització. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!