10 de desembre de 2011
Sense categoria
3 comentaris

EL PP HA TANCAT LA RÀDIO TELEVISIÓ DE MALLORCA: SOM UN POC MÉS POBRES I ESTAM UN POC MÉS A LA INTEMPÈRIE

REPRODUESC IN EXTENSO LA MALA NOTÍCIA: UNA CATÀSTROFE ANUNCIADA.
VERGONYA, CAVALLERS, VERGONYA! RESISTIREM!!!

Els mallorquins ja no poden veure ni escoltar la Ràdio Televisió de Mallorca

Us oferim l’especial informatiu, amb un emotiu comiat, una crònica del tancament i la història de la cadena · Ahir va coincidir el tancament de l’emissió amb l’últim informatiu de la cadena

Les emissions de la Ràdio Televisió de Mallorca, l’únic mitjà públic mallorquí íntegrament en català, van deixar d’arribar ahir a les llars mallorquines. En principi, s’havien d’acabar dilluns, però l’ens públic va decidir fer coincidir la fi de les emissions amb l’últim butlletí informatiu que es va fer ahir a les vuit del vespre, presentat per Caterina Noguera i Víctor Vivó. Ho va anunciar el cap de programació i web de l’ens, Carles Tudurí. L’informatiu (vegeu-lo ací) va incloure un comiat en nom de tots els treballadors, un especial sobre la història d’aquesta cadena i una emotiva crònica sobre el tancament. En l’última imatge de l’informatiu, la presentadora Caterina Noguera s’acomiada des del plató envoltada per tots els treballadors de Televisió de Mallorca

Per la seva banda, el Consell de Mallorca va informar que la ràdio transmetria per última vegada a les nou del vespre d’ahir.

Segons van expressar els professionals de TV Mallorca, ‘arriba un dels moments més durs, que és el final de la producció pròpia’. ‘Acaba així un servei públic que va començar l’any 2006 i que ha ofert als espectadors una informació plural i propera, gràcies a l’esforç humà de la redacció, la xarxa de corresponsalies i diferents productes que han elaborat programes de qualitat amb un compromís molt clar: fer una televisió pública, austera, al servei del ciutadà, plural i compromesa amb Mallorca’, manifesten en un comunicat.

El Consell va justificar un cop més el tancament de l’ens públic com a part de la seva ‘política d’austeritat i responsabilitat’, perquè el no podia suportar el cost de deu milions d’euros anuals.

Una plantilla de 115 professionals

El Consell de Mallorca va anunciar a final de juliol la seva intenció d’aplicar un ERO que afecta 115 treballadors amb una indemnització mínima de 20 dies per any treballat. El Comitè d’Empresa de RTVM i els sindicats SPIB, STEI, CCOO i UGT, presents a l’ens, van exigir la dimissió de la Directora General de Treball i Salut Laboral, Juana Maria Camps Bosch, per ‘la manca de neutralitat en la tramitació i resolució de l’ERO que autoritza l’acomiadament de tota la plantilla de l’empresa’. Segons assegura, es va ‘vulnerar el principi d’igualtat d’armes entre les parts en conflicte i el principi d’imparcialitat en haver donat il·legalment i extemporàniament l’oportunitat a l’smpresa d’esmenar els defectes detectats a la seva sol·licitud’.

El comitè d’empresa de RTV Mallorca i els representants dels sindicats SPIB, STEI-I, CC OO i UGT han demanat al jutjat contenciós i administratiu la suspensió del tancament.

  1.  Quina vergonya , quina irresponsabilitat, quin poc amor a Mallorca, hi havia bons programes de cultura popular. Aixi va el PP, usurers , aprofitats i hipòcrites.
  2. Tanmateix no ens callaran

    ciutatdejoana.wordpress.com

     Tantmateix, a través de twitter, facebook, Youtube, els nostres blogs, la página web del SPIB, per renovar, i molts altres canals, convencionals o no, la realitat es coneixerà. En aquet…

  3. Canviar el centre de món de Perpinyà segons l’època de Salvador Dalí per l’Espanya de Madrid a través de la caixa tonta en han embovat força i encara molt més si cap.

    Les competicions internacionals estàn molt bé.

    Sempre que no siguen espanyolistes i de aquest espanyolisme absorvent de l’ús i abús a través de les televisions espanyoles fet des de Madrid.

    Tota nació que es prècie deu tindre una lliga de fútbol pròpia de màxim nivell, a banda de les competicions internacionals.

    Axí com seleccions del més alt i màxim nivell. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!