28 d'agost de 2011
Sense categoria
0 comentaris

HERIBERT BARRERA, ELS LLUITADORS NO T’OBLIDAREM!

Sempre el vaig trobar un homenot exemplar.
Arrib d’escoltar Maria del Mar Bonet a la torre de Canyamel (Artà, Mallorca)on ha interpretat poetes catalans (Rosselló-Pòrcel, Ferrà, Alcover, Bonet, Costa, Salvà, Llull, Riera, Guillem d’Efak) i em trob amb la notícia de la teva mort, amable Heribert Barrera.
Has viscut llargament sobre la terra amb una lluita constant contra feixismes i neofeixismes de tota classe, contra els enemics de la nació catalana: incansable i coratjós.
Per a mi sempre seràs un exemple, especialment en aquests temps difícils per als catalans. M’entusiasma la teva biografia i vull destacar que fores un cap clar en el món de les ciències: tenies una mala fi de llicenciatures en físiques, químiques, matemàtiques per universitats de tot el món i ensenyares també a moltes d’universitats i fores impulsor i membre de les secció científiques de l?Institu d’Estudis Catalans: eres un home sencer del renaixement català. En fan falta molts d’humans catalans com tu per salvar la nostra fràgil i amenaçada identitat. Eres ferm, divertit, savi, provocador, conciliador, solidari, comandador, sever, bona persona.
Llàstima que no hagis pogut veure i viure la independència!
Com t’enyorarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!