28 de maig de 2011
Sense categoria
7 comentaris

DES DE LA PLAÇA DE CATALUNYA

nO TENC PROU CONNEXIÓ. dEMÀ CONTARÉ LA CARREGADA DELS MOSSOS D’ESQUADRA I LA REINVASIÓ DE LA PLAÇA I LA CACEROLADA I L’ASSEMBLEA
eSTIC CONTENT DE PARTICIPAR EN AQUEST ESDEVENIMENT HISTÒRIC
FA GUST
FA GUST
I FA GUST
http://www.vilaweb.cat/noticia/3892073/20110527/placa-catalunya-somple-concentracio-intervencio-policiaca.html

  1. Sembla que a aquestes altures ja no es sap si la noticia més destacable és que els gossos peguen mossos a quelcom o quelcom pegue mossos als gossos.

    I el ingredients per què un esdeveniment tinga més èxit i alhora puga ser més noticia, destacable i notable, sembla que ha de existir violència per carregar-se de raó i quan més carrega de violència pacífica n’hi haja millor.

    Quan la noticia amb violència, violència pacífica o sense, és que l’anomenat ‘estat del benestar’ de la demagògia política instalada al pensament politic esdivingut del poble necessita reformes per ‘subsistir’ i que aquestes protestes poden ajudar a aconseguir-les.

    Quan renegar sempre ha estat un recurs literari, el reneg i la riallada com a part de la cultura vulgar llatina.

    I pot ser no formen part del nord i de l’ideal de noblea civilitzada i refinada de la cultura nòrdica on sembla que sempre vulguen més anar al grà i per feína i passen més de renegar i adopten l’ironia refinada anglosaxona de l’acudit i el pensament pràgmatic davant les adversitats. 

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!