17 de febrer de 2011
Sense categoria
4 comentaris

Això és una muntanya russa bellíssima!

No don a l’abast i això és bo! Entrevista amb l’advocada d’Otegui m’ha
impressionat. Caldria que es legalitzàs Sortu. si no es legalitza la
democràcia sofreix de mala manera i els tòxics polítics que són legió hi
enverinen tot.
Acab de llegir un article magnífic de Matias Vallés sobre Agustí Villaronga. En Matias té totes les raons. Gràcies!
Els madrilenys —des de la Sinde a les cambres de TVE— estaven contra Pa negre, contra n’Agustí i contra el cinema en català.
El feixisme mediàtic madrileny diu que n’Agustí ha triomfat gràcies al lobby catalanista i el lobby rosa. Visquen els lobbys! Ha! Ha! Ha!

  1.   Nin, molt bé, emperò me pensava que series una mica més destraler, un pel més trencador estèticament, sense deixar de ser emocionant, i a l’hora també més plural i divers temàticament.   

  2. Cap opinió de ningú no menor de 30-35 anys (i dos morts), cap que no sia independentista o afegit de corda i el poal estricte. La resta va bé

  3. EL PARLAMENT BALEAR REBUTJA ELS INTENTS DEL LÍDER DEL PP JOSÉ RAMON BAUZÁ DE DEROGAR LA LLEI DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

    Socialista recorda que la llei es va aprovar l’any 1986 amb el vot a favor de tots els grups de la cambra

     

    PALMA, 17/2/11El Parlament de les Illes Balears ha expressat avui el seu rebuig als intents del líder del Partit Popular, José Ramón Bauzá, de derogar la Llei de normalització lingüística de les Illes Balears. La iniciativa parlamentària del Grup Socialista es va registrar l’octubre de 2010, pocs dies després de les declaracions del màxim dirigent del Partit Popular, en les que va expressar la seva intenció de derogar la Llei de Normalització Lingüística,  si el PP torna governar. Aquestes declaracions varen provocar reaccions immediates de rebuig  per part de gran part de la societat balear i, fins i tot membres del PP, varen destacar la importància del consens assolit fa gairebé 25 anys amb la Llei de Normalització Lingüística.

                La intervenció de la diputada socialista Cristina Rita ha valorat la importància de la llei qüestionada per part del líder del PP i, tal com diu l’exposició de motius de la proposició, ha afirmat que “durant els 24 anys de vigència d’aquesta llei no s’han evidenciat  problemàtiques socials de tal gravetat que justifiquin la seva derogació i la ruptura d’aquest consens inicial, sinó que ha complert la seva funció servint de norma de convivència entre els ciutadans i les ciutadanes de les Illes Balears que són diversos i multiculturals”.

                La iniciativa parlamentària expressa també el rebuig de la cambra “als intents d’utilització de la llengua pròpia de les Illes Balears com a motiu de desestabilització i de generació de conflictes  inexistents a la nostra societat per treure’n rèdit electoral”. Aquest mateix punt de la iniciativa aprovada avui a la comissió de Cultura, Educació i Esports, declara “perillosos per a la convivència social els individus o col·lectius que en fan aquesta utilització”.

     

          

  4. felicitats per la bielaweb d’avui, m’ha agradat molt! llàstima que s’hagi acabat amb una notícia tant lletja, però vaja, no hi ha qui ens pari! Una abraçada!

    Barnils… Ovidi&Toti….oohh, ooohhhh!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!