26 de gener de 2011
Sense categoria
3 comentaris

la gelada

Quan m’he aixecat avui i he mirat per la finestra del bany tot era blanc: l’heura era blanca, el fasser era blanc, els camps plens d’herba blancs, els ametlers blancs, les muntanyes de la serra de Tramuntana blanques, fins i tot un paó mascle era blanc. Quina alegria d’enfarinoament! Però després han començat els problemes, l’aigua s’havia gelat, el cotxe s’havia gelat, el parabrises s’havia gelat,  l’aire era gelat i tot jo tremolava de fredor a un grau centígrad. Meravelles de l’hivern!

  1.  Ahir va fer sol, avui tenim fredor i pluja.

     Avui fa un any, per a jo fou un dia molt ple, viu,  transcorregut entre Sa Foradada i Soller, també va fer molt bon dia,  vaig tremolar, pero no de fred, sino de  vida ; pero avui, un any mes tard,  fa fred i plou.

     Aixo es sa vida, dies bons i  altres més buits.

      Sabre trobar les meravelles del fred i de la pluja …

     Avui es temps ha acompanyat els fets, ha estat un dia mes dolent que bo per la incompetencia de qui ens governen, que no se preocupen de bon de veres per els ciutadans,  totes les seves paraules , les de qui ens governen, son buides. La batlesa, a la entrega dels Premis Ciutat de Palma feu un discurs de contingut descaradament politic, pura propaganda, defensant els desastres que se han fet al municipi  diguent que ajudarán a crear llocs de feina: avui, gràcies a la incompetencia dels politics, 9 families risquen de quedar sense feina.

  2.  Biel, abans he olvidat dirte que me ha meravellat el texte que publiques avui al  diari de mallorca. Ets genial. Una abraçada ben  forta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!