9 d'octubre de 2010
Sense categoria
4 comentaris

la Universitat de les Illes Balears reacciona contra la salvatjada del president del pp

M’agrada que la meva estimada Universitat de les Illes Balears se banyi i digui la seva en els problemes greus de les Illes Balears. Trob que moltes de vegades hi ha massa silencis universitaris sobre corrupcions, catàstrofes i injusticies en què la veu de la saviesa universitària hauria de dir al seva clara i llampant.
Ahir mateix davant els mots del president del pp, José Ramón Bauzá, que va declarar a Ona Mallorca que si fos elegit president de Govern de les Illes Balears a les pròximes eleccions derogaria la llei de Normalització lingüística, i que, hores després, davant el rebombori creat ho ha desmentit i ha amollat que volia dir que anul·laria el Decret de Mínims, que signaren totes les forces polítiques, i que fa que l’ensenyament s’hagi de fer el 50% en català, la Rectora de la UIB amb nom de tota la comunitat universitària i com a institució oficial consultiva que és la UIB per a tot el que es refereix a la llengua catalana, d’acord amb l’article 35 de l’Estatut,
recordà que “el català és la llengua pròpia de les Illes Balears i, per
això, la Universitat rebutja qualsevol tipus de qüestionament sobre la
seva unitat”. Bravo, Monserrat Casas!

[Escoltau aquí les paraules de la ignorància]

  1. De tota mena amb la cooficialitat vil-lingüísta amb el castellà, l’Estat espanyol ha estat jugant amb la disglossia positiva cap a la llengua més favorable per la substitució progressiva del castellà pel català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!