28 de juliol de 2010
Sense categoria
1 comentari

MOMENT LLACH

FENT VOLTES PER YOU TUBE EM TROB D’OÏDA AMB EN LLUÍS.
I record els vells temps —anys setanta, Verges, Foixà, carrer Provença de Barna, tournés, pis devora la Sagrada Família, “Viatge a Ítaca”, Kavafis, Joan Fuster i “Criatura dolcíssima”, Sagarra, amistat vera, llarga— i tenc nostàlgia de futur.
Mir la mar, just davant, plena de fons de posidònies i arenes, verdosos foscs, blaus lapislàtzuli, passa un veler amb una vela blanca i una taronja, pens en Josep Carner i un poema curt que cant sovint (Per una vela en el mar blau /daria un ceptre / Per una vela en el mar blau /ceptre i palau), l’aire fa olor de lletrada de figuera (ahir el jardiner li va escapollar un parell de branques a les bordissot blanques), de mirabejans, de saladina; escolt unes músiques d’un amic d’en Lluís i meu, Pascal Comelade, per les que faig uns poemes, se’m posa un nu a la gargamella; passa un avió que fa un renouer i tapa les notes i els meus pensaments.
UNA GRAN ALEGRIA PER LA LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA I LA MORT VINGUI D’ON VINGUI: EL PARLAMENT DE CATALUNYA PROHIBEIX LES CORREGUDES DE BOUS!
AL·LEUIA! UN EXEMPLE EUROPEU I MUNDIAL D’UNA SOCIETAT QUE ES DECLARA CONTRA LA TORTURA INSTITUCIONALITZADA DELS ANIMALS. ORGULL DE SER CATALÀ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!