5 de juliol de 2010
Sense categoria
2 comentaris

Miquel Barceló: Vídeo bell i rememorador d’una amiga: Joana Maria Roque! Gràcies!

Fer un viatge és viure moments nous, apassionants, fervents, inoblidables, difícils, entrtetenguts, singulars, etc.
Però quan ja has tornat a casa (on és ca nostra? ai las!) el temps s’ho menja tot i comences la pèrdua accelerada dels re-cor-ds.
Aquest viatge a Avinyò dels dies 25, 26 i 27 de juny per veure TERRA MARE, les exposicions de Miquel Barceló al Palau dels Papes, al casal Caumont on hi ha la col·lecció d’Ivon Lambert i a la Petite Chapelle amb una mostra del gòtic mallorquí enbarcelonat, va ser una gran immersió en l’obra barcelonina i en la ciutat gòtica. Gràcies a Joana Maria Roque (mestre del re-cor-dar) ho podem recordar, podem fixar els re-cor-ds, salvar-los, fer-los un poc eterns. I els qui no hi han estat ho poden veure i tenir ganes d’anar-hi, de partir cap a Avinyó on tot és bell, casa per casa. Com el vídeo!
Gràcies Joa

na!

  1. Ara mateix partiria cap a França, i disfrutar tant d’aporop com ho feres, Biel.
    Vaja una penjada. Molt be Barceló, un gegant i el documental !quina enveja!

  2. Gràcies Biel pel que dius del video. Deu ser la fada Morgana o una altre amb un altre nom qui ens conserva la capacitat d’observació que teniem quan tu i jo asseguts en els bancs de la UAB escoltavem Ramón Barnils. Era el temps de  “L’adolescent de sal”.Cap bruixot ens ha pogut posar mocadors als ulls. I si ara ho volguessin fer, els veuriem venir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!