13 de desembre de 2009
Sense categoria
0 comentaris

LLIBERTAT PER VOTAR D’UN POBLE! VOTEU!

“La festa recuperada”, deia la col·lega Carme Laura al Coc Ràpid. “Voteu” ens diu l’amic Vicent Partal des de l’editorial de Vilaweb. Avui practicam la festa i la feta d’una forma democràtica que no s’havia fet mai. Ho escriu l’amic Josep Maria Fonalleras! I el meu estimat Le Monde ens editorialitza! Ja sabem que la democràcia és un moviment continu, un procés que no s’acaba mai. I els catalans del Principat (i també ho preparen els catalans de les Illes Balears) ho demotren avui: el 13-D ja és una fita, un dia històric, un començament ple d’energia per a 700.000 humans de la vora de la Mediterrània que tenen una història, una llengua i una cultura que encara no són reconegudes per l’Estat espanyol, pels Estats europeus, per la Unió europea: Catalan country.
Des que he obert els ulls només pens en la joia, el pler, l’alegria dels que van a votar una consulta organitzada i feta per un poble pacífic i combatiu que ha demostrat en aquests anys post-franquistes que no vol ser esclau, que vol que el deixen ser el que vol ser.
NO ÉS BO PER SER LLIURE QUI A SER ESCLAU S’AVESA, ens diu Joan Alcover en aquell poema de Cap al tard, “El voltor de Miramar”. I els catalans ens demostrat i demostram que no en volen saber res d’esclavatages, que són uns humans lliures que lluiten per les llibertats. I la primera és la del seu poble.
Endavant les atxes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!