2 de desembre de 2009
Sense categoria
3 comentaris

SABER QUE ARA MATEIX HI HA POETES QUE ESCRIUEN EM FA FELIÇ

Fa tres minuts s’ha produït un fosc, l’electricitat s’ha aturat, els electrons han deixat de bellugar-se i el meu post on contava l’alegria d’haver rebut fa un no res un poema boníssim d’un amic, s’ha fet fum. Les lletres confegides amb l’energia de la passió i del gust s’han perdut per sempre.
Però ho repetiré encara que no sia amb els mateixos mots, ni amb el mateix ordre:
El poema m’ha fet commoguera.
M’ha fet pensar, m’ha fet veure, m’ha fet sentir, m’ha posat en marxa els sentits que no tenc bloquejats o morts. Un èxit espirituós, com un alcohol d’aquells de no dir. Janis Joplin i les esperes: un tema dickinsonià.
M’ha fet enravenera, d’una forma semblant anomenava Freud aquest estat erèctil que produeixen certs productes, entre el quals la lletra de la poesia n’és un dels més espasmòdics: el tapís de paraules enlluernador de reflexs i angles i temps, fet per un teixidor inspirat i savi.
————————————————————————
DEMÀ, DIJOUS, DIA 3 DE DESEMBRE DE 2009 A L’ESPAI MALLORCA (CARRER DEL CARME, 55 DE BARCELONA)A LES 20 HORES ES PRESENTA EL LLIBRE EL MAL DE PEUS, MOTIU D’INFELICITAT DEL MEU AMIC METGE SEBASTIÀ MANRESA TEJEDOR.
EL DR. RAMON VILADOT (ANTIC PRESIDENT DE LA SOCIEDAD INTERNACIONAL DE MEDICINA I CIRURGIA), UN SAVI DELS PEUS, ANTONI GONZÁLEZ (EDITOR DE L’HIPERBÒLIC) I L’AUTOR ENS CONTARAN LA SEVA.
AQUEST PLAGUETER HI SERÀ PER CANTAR ELS PLERS D’UN LLIBRE DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA QUE ES LLEGEIX COM UNA NOVEL·LA D’AVENTURES.
ELS AMADORS DEL SABER JOIÓS HI ESTAU CONVIDATS.
HI HAURÀ DE TOT I MOLT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!