9 de setembre de 2009
Sense categoria
0 comentaris

Punyalades al procés democràtic per part de l’Estat Espanyol i la Falange

Em pensava que les formes (quines formes? les jurídiques? les civilitzades? les del sentit comú? les ètiques? les espanyoles?) deixarien fer dins la legalitat vigent (que cal no oblidar que prové directament del franquisme sense cap ruptura. Recordem, ai las!, que el Borbó fou nomenat pel Dictador) la consulta popular sobre la independència de Catalunya a l’associació MAPA d’Arenys de Munt.
Votar els fa por! Les urnes no controlades els fan por! La paraula independència els fa por! La paraula autodeterminació els fa por! Ai las!
I aquest procés democràtic tan lent, tan frenat, tan inert, rep, amb la intervenció dels jutjat número 14 de Barcelona que prohibeix la consulta per un cantó, i amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que permet la manifestació de Falange per l’altre, dues punyalades “traperes.”
Cal lluitar més que mai davant la injustícia i l’estat d’indefensió! Tots som Arenys de Munt!
Cal refer, recuperar, redir, reescriure tota la història del segle XX, especialment la República i la guerra incivil perquè allà trobarem la font dels virus malèfics que ens infecten.
El mal ens ve d’antic.
I el Govern de Catalunya que no reacciona!
I CAL PENSAR PER COMPTE PROPI MÉS QUE MAI DAVANT TANT DE RAMADISME I BESTIESA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!