23 de juny de 2009
Sense categoria
5 comentaris

TV3 NO ARRIBARÀ A LES ILLES BALEARS! VISQUEN ELS NOSTRES!

Clar i català. Per mor dels drets adquirits tot seguirà igual amb un reguitzell de bones intencions cap al futur: Seguirem A LES ILLES BALEARS amb TV3cat enlloc de TV3. I amb el TDT tindrem el Canal 33 i la 3/24 amb programes que no tenguin drets adquirits. Quin futur? Aquest: de LEGALITAT TRIOMFANT. Tothom ha parlat de l’alegria de ser LEGALS!
QUIN DESASTRE! LA LEGALITAT ENS OFEGA I SEMBLA QUE NO ENS N’ADONAM.
M’estimava molt més ser il·legal! JA HO SABEM: LA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA ENS VA EN CONTRA. I EN AQUEST TEMA ES VEU CLAR I CATALÀ. I “ELS NOSTRES” SÓN PUSILÀNIMS I COVARDS!
NO HI HA DRET DESPRÉS DE TANTA DE LLUITA!
ENDAVANT LES ATXES!

  1. La preferència a imposar una mentalitat dolenta capitalista de sempre abans d’escomençar per la valentia de rebujar les mentalitats capitalistes alienes que tant mal fan.

    Endevant les hacs i avall les estreletes.

  2. Se’m fa feixuc de pair que la Mònica, en Tresserras, en Saez siguin els que reblen el clau i que només ens sàpiguen parlar de legalitat. Perplexitat, dsengany, malasort….
    Però que es pensen que els voliem per la legalitat?.
    Els voliem per ser qui som. Res més. Que ens ajudessin. El que més greu en sap és veure que ens tenen per ignorants. Com si no els haguessim vist als Premis Octubre omplir-se la boca de paraules. O és que aleshores es pensàven que els que manaven no en sabien res de legalitat. Tant ignorants eren llavors, tant ignorants són ara?.
    Tristessa infinita i impotència.
    Sort de gent com tu, Biel, que no renuncieu a res. Ni us tapa mai ningú la boca.
    Mònica per fer aiixò ” No calia allò de servir a un poble”. Ni tampoc per la Formula 1, ni per Infidels, ni per Casal Rock, ni per res. … Servir a un poble és una altra cosa . És arricar-se a dir senyors, per aquí no hi passo..Ah, però si ho dic no podré fer…. QUÉ. No hem vist pas res de profit en tot aquest temps… Ah, els  simpàtics de Casal Rock… No n’esperem pas això. Esperàvem que et plantessis i que diguessis que erem el mateix, que el dret és nostre a ser una mateixa cultura i que això és el que compte en el segle XXI…. Parlar clar, Conseller Tresserras…. Aquella època jo era becari i guardo els apunts de les seves xerrades L’ESPAI DE COMUNICACIO CATALÀ, que bé sonava. I ara,…Oh, ara, és que no compreneu la legalitat…. I abans que feiem nois i noies que maneu, el govern també en tenia de legalitat, però parlaveu, xerraveu….
    Qui ens queda doncs?. En Puyal, potser seria l’únic. MESQUIDA Salva’ns , salva’ls de la por. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!