16 de juny de 2009
Sense categoria
1 comentari

MOLTS D’ANYS I BONS PLAGUETAIRES DE VILAWEB! CINC ANYS: UNA TRADICIÓ!

Ahir vespre, devers les set de l’horabaixa, vàrem fer Pasqua abans del Ram —el dia exacte era avui 16 de juny de 2009— a la NOVA VILAWEB del carrer Ferlandina 43 de Barcelona, celebrant amb amistat, intèl·ligencia, catalanitat, lluita, humor i amor, i cava, els CINC ANYS DE TOTA UNA PETITA TRADICIÓ blogaire païsocatalanesca: DELS BLOGS DE VILAWEB, dels BLOCS DE MESVILAWEB.CAT.
Dins l’avió que em retornava a Palma tenia els ulls plens d’Assumpció, de Vicent, dels plagueters feliços. De l’Homersea, festa verbal per a James Joyce en el 100 Bloomsday, que vaig escriure tal dia com avui fa cinc anys per l’impuls d’Assumpció i Vicent.
RECORDAVA l’amiga, escriptora insubornable, outsider de la vida, incorrectíssima Xesca Ensenyat, que ens ha partit de vacances a l’escapada i ens ha deixat UN GRAN BUIT I L’hidroavió apagafocs. Demanàrem que Vilaweb creàs un premi singular Xesca Ensenyat, que ens recordi a n’aquesta dona sensible, lluitadora incansable, independentista de morro fort i d’endavant les atxes. De morro fort i d’endavant les atxes són vilawebemes ben escollits per J. J. Isern, un dels plaguetaires pioners amb Totxanes, totxos i maons, que ahir va fer una sàvia i independentista intervenció. M’agradà que tothom es presentàs amb nom i plagueta i vull donar les gràcies a Assumpció i Vicent que menen aquesta comunitat lliure, aquest vaixell alliberador, aquesta casa íntima on ens aixoplugam contra les intempèries que ataquen per tot arreu. I també vull agrair la feina de tot l’equip vilawebesc, dels set-cents plaguetaires i dels més excitants, els lectors amb els seus comentaris. Gràcies a tots!!!
(continuarà fins que el cervell aguanti)

MOLTS D’ANYS I BONS I QUE AQUEST NO COMPTI!
CAP A LA FESTA DELS QUINZE ANYS DE VILAWEB!

  1. tinc el teu llibre al meu costat Biel. Al costat de l’ordinador i pendent i amb ganes, moltes, de llegir-lo.
    T’agraeixo la teva dedicatória i aquí el tinc, com un tresor.
    Gràcies per la teva amabilitat.
    Una abraçada

    Mortadel.la

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!