5 de novembre de 2008
Sense categoria
5 comentaris

LA MEMÒRIA SENSE RECORDS (VIII)

UNA VEU OSCADA, TOTA PLENA DE FALLES

Escric impregnat de luxúria

Això era una terrassa d’horabaixa a la fi de l’estiu, l’atmosfera del silenci del mar i unes parets de pedra seca que es perden cap als penya-segats. Amb els cabells molts curts, uns pantalons amb un estampat de taques, la silueta de l’adolescent cull la ravenissa groga que creix pel jardí un poc abandonat. Ha deixat una cuixa de xot en el forn amb uns brots de romaní. Té gana? No en té? Guanya temps en pensaments fútils. Damunt la taula del menjador hi ha una escampadissa que ha dut la seva filla: fotos, dibuixos, manuscrits, alguns objectes íntims que ella deixarà per a l’exposció que volen dedicar al seu pare. Ella fulleja amb delicadesa, hi ha una mirada crua i somniadora damunt cada record, toca un anell amb una data a l’interior, es queda dins l’aire d’uns versos (C’est con qu’on se quitte / J’entends hurler le silence / Mon coeur qui palpite…). Li fa cosa veure aquells brins de memòria de qualcú que has estimat tant. El sol és una taronja embolicada d’ombres.
(…)
Ella recula davant la resplendor amb un espasme dolorós.

—————————————ALEGRIA I UN XIC D’ESPERANÇA PER L’ELECCIÓ D’OBAMA!
EM FA MAL QUE ESTIGUI A FAVOR DE LA PENA DE MORT I NO ACCEPTI EL MATRIMONI HOMOSEXUAL.
JA HO VEUREM…
EL TEXT DE L’AMIC VICENT PARTAL EM DÓNA SERENITAT, EL COSIGN.

  1. Per què si al EUA l’alternativa al Partit Republicà és el Partit Democrata siga el president de l’orige o raça que siga amb les lleis americanes. Al País Valencià l’alternativa al PP és el PSOE sota la constitució i la monarquia espanyola i sota les lleis espanyoles siga el seu president de l’orige i la raça que siga que siga i això és innamovible mentre no n’hi haja altres partits amb capacitat d’alternativa.

    Com va dir el jugador de futbol del Reial Madrid a la lliga de fútbol professional venen jugadors de tot arreu però al final acaben tots parlant i vivint en espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!