11 d'agost de 2005
Sense categoria
4 comentaris

EN EL CERVELL DE L’ESTIU. DUES FRASES(XIII)

La’m deia molt en Blai Bonet (enyor tant en Blai, és una absència fonda que els seus llibres no tapen).

Was bleiber aber, stifen die Dichter.

Allò que queda, però, ho funden els poetes.

Hölderlin

I aquesta de l’amic Rainer.

Du sollst dein Leben ändern

Has de canviar de vida.

No comment!

  1. Hola internautes de l’escrit,

    És la primera vegada que vinc per aquí, he descobert aquest espai justament avui matí gràcies a una informació més que saludable per part d’una persona certament implicada en aquest espai internàutic.

    He volgut titular aquest petit primer article meu "la salvació possible" perquè, en veritat, aquest espai serà per a mi una petita salvació: a partir de setembre me’n vaig bastant lluny i tenia la por de no seguir els articles de Mesquida, amb la qual cosa, em perdia una de les bones i poques coses que valen la pena els diaris d’avui en dia (concretament el diari que ens interessa i no vull dir el nom per tal de que no rebi propaganda gratuïta, que s’espavilin!) Ara sé que podré seguir, com cada setmana, les aventures literàries del nostre déu georgeorwellia controlador d’aquest espai sagrat (aka: Biel Mesquida)

    La intervenció de Mesquida aquest dijous dia 11 ha estat curta però això no lleva que porti, com sempre, aquella càrrega de profunditat confitada de sacrament gràcies a la passió que encén la seva ànima escriptòrica, en poques paraules: que és fondament emocionant! Sempre és bo sentir la veu de Blai a través del seu màxim deixeble, i millor encara, conservar-lo a la memòria (re-cor-dar ve de cor! encara no ho sabíeu???)

    Que vinguin més articles i obres de Mesquida aquest estiu i que siguin tan fondes com sempre! Mentrestant esperaré la tercera part de IMMUNDÍCIA (que és una delícia!)

    seguiré un dia d’aquests (avui ja he escrit bastant!!!)

    Jaume Cristòfol Pons(poeta real visceralista
    o de la nova escola del ressentiment)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!