23 de juliol de 2008
Sense categoria
5 comentaris

LA INJUSTÍCIA FISCAL ÉS LA SOLIDARITAT DELS PAÏSOS CATALANS! HA! HA! HA!

Dues coses m’han impulsat a escriure aquest post. 1-L’article clar i català de Vicent Partal. El sign. I el trob poc sarcàstic! 2-El mapa d’un wiquipèdic que penj aquí al costat.
És una vergonya històrica aquesta depredació de la Illes Balears, de Catalunya i del País Valencià! La lluita, la lluita i res pus! Ja m’ho deia un boníssim amic meu els anys seixanta, quan érem tan joves i lluitàvem en nombroses trinxeres alhora: contra la dictadura franquista, per a la independència dels Països Catalans, per a la igualdat dels homes i les dones, per a la llibertat sexual, pels drets humans, per Europa, et caetera, per canviar la Vida i el Món, per canviar-nos: «No en treurem res de ser europeus com no en treim res de ser espanyols. Pura misèria. Totsols aniríem molt millor en tots els sentits! i no en parlem de com aniríem en llengua, ciència, tecnologia, història, filosofia, literatura, etc. catalanes
(…)

Per què se’n va l’Oleguer?
Per què?

  1. ¿Què farien els espanyols sense els Països Catalans? Mentre puguin anar xuclant la mamella de la darrera colònia que els queda, ells rai. El dia que els engegem a dida i hagin de dependre dels seus propis recursos potser no tindran tants fums com tenen ara. Quan els Països Catalans proclamin la independència, personatges com Rodríguez Ibarra deixaran de cobrar per ser espanyols. L’espanyolitat se l’hauran de pagar de la seva butxaca. Serà tota una lliçó per al seu orgull de “conquistador”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!