BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

VISITES AL BLOG 05.03.2010

Per Joan Lladó

Com podeu veure en les dades estadístiques, hem passat de les 60.000 visites a la portada del blog i gairebé arribarem a les 100.000 directament als apunts. Des d’el juliol de 2006, quan vam encetar el blog fins ara, han passat tres anys i mig. De seguida és dit! La foto és força més antiga.

Per ser un blog de colla, crec que hem d’estar molt contents, sobretot perquè no donem peu perquè el visiti més gent, perquè no s´hi aboqui en massa, vull dir que, no donem informació detallada perquè la gent se’n pugui beneficiar amb rutes o tracks gps ni cap facilitat per treure’n la ruta detallada sinó és que tingui voluntat de saber més ajudant-se de mapes i altres llibres. Ja sabeu el que penso i pensem en general al respecte: som en una comarca amb un grau molt alt de pressió al medi agrícola i forestal i  no voldríem pas col·laborar a fer créixer aquesta.

No tenim cap objectiu marcat ni n’hem de treure cap mena de benefici; en aquest blog, únicament per a gaudi nostre i dels que ho llegeixen, escrivim la nostra crònica com bonament sabem i podem, en pengem les fotos i, si algú després en pot treure un profit,  fer-se’n una ressenya, que per molts anys.Totes aquestes visites ens encoratgen a seguir escrivint perquè al voltant de les nostres activitats algú en treu un plaer, ja sigui per pur xafarderisme: -què caram han fet aquella colla, on han anat a esmorzar, qui ha caigut?,  per treure’n un xic d’informació: -a veure quina ruta han triat avui, per on han passat?, per massoquisme: -bicicorriols? quina por que em fan…, o per  pura casualitat, -ostres! qui són aquests, jo buscava el Bolasell de Beget,  a veure què en diuen?

Per una altra banda -això va adreçat a la resta de la colla- i no és la primera vegada que ho dic: a priori, jo soc l’únic administrador del blog per mantenir la seva estructura  de forma homogènia, que no vol dir pas que en sigui el propietari. Els propietaris en som tots, encara  que no pagueu, i per això us demano que si mai hi ha algun suggeriment a fer, enllaços a afegir, canvi d’imatge, etc., m’ho feu arribar.

En fi, que la trempera de la colla no minvi i que per molts anys puguem donar un valor afegit a les nostres excursions.

A reveure,
Joan

A la foto adjuntada: Jordi F., Martí M., Andreu C., Carles LL., Valentí T., Joan LL., Albert Gil, Jordi Ll., Àngel V., Giovanni L. i Jordi T.


  1. Joan, s’ha de dir que a banda de la xifra de visites, crear un Blog de colla al juliol del 2006 demostra la vanguarda d’aquesta colla. Tot un luxe poder afegir-m’hi algun diumenge.

    I seguint amb el fenòmen 2.0 iniciat amb aquest blog, ara ja podries fer també un grup a Facebook i twitter, no? 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.