BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

FLACA INTENSA: COLLFRED-LLAERS-CANES 25.06.2017

Per Joan Lladó

Després de Sant Joan calia estirar cames i fer alguns portets a la fresca. El Mamalló proposà de fer Bellmunt, Bracons i Collfred però els que ens podíem afegir a l’escapada ens convenia de ser a dinar a casa, per tant, ens calgué escurçar. Doncs així quedàrem: cinc per un costat i un per l’altre.

Ara, molt important, ens trobàrem per esmorzar a la Creu de l’Arç a Vidrà. Tret d’en Víctor, tots repetíem el gegant de la Garrotxa, el Collfred, que mai deixa indiferent. Al novell li agradà perquè no deixà racó sense fer-hi foto. Als límits del Bisaura ens caigueren quatre gotes mal comptades, els núvols ens feren més agradable l’ascens i les boirines hi posaren un toc de tardor.

Havent esmorzat, vam reprendre la marxa cap a Santa Maria de Besora on ens acomiadàrem del Mamalló. Nosaltres, pel camí de Llaers, ell, cap a Torelló. Els camins rurals sense gota de trànsit, fan d’aquestes sortides un oasi de pau i un ciclisme sense neguits ni estridències.

A Sant Bernabé de les Tenes prenem la carretera de Ripoll a Vallfogona per grimpar el Coll de Canes. El net de la Trini, en un rampell de motivació, comença a estirar. L’atrapem a uns dos quilòmetres del coll i just quan el pendent s’enfila. Corona primer en Tronxo, després jo, darrera l’Anscari, seguidament en Víctor i finalment en Ventús.

Resta el descens fins a Olot i cap a casa a dinar.

Els Bicicorriolaires: En Víctor, El Net de la Trini, em Tronxo, en Ventús i en Pistons. Ruta a part, en Mamalló.

Les fotos: cliqueu aquí.

La ruta: cliqueu aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.