una entre tants

Bel Zaballa Madrid

Protocol de vacances

Deixa un comentari

Obres la llibreta i anotes, una damunt de l’altra, totes les coses que t’has d’emportar. Un titolet per al necesser, un altre titolet per a la roba, i un tercer, per a la resta de coses, com ara les ulleres de sol, el carregador del mòbil, la biodramina, i la càmera de fotos.

Et passeges pel lavabo i l’habitació i repasses els armaris amb la mirada per no descuidar-te d’apuntar res a la llibreta.

Un cop has fet la llista, agafes les coses una per una i, mentre les poses damunt del llit, fas una creueta al costat de la paraula. La creueta significa que has agafat el raspall de dents i l’has deixat damunt del llit, però encara no l’has posat al necesser.

I un cop ha estat tot col·locat damunt del llit, comences a ficar-ho a la maleta. Plegues la roba a la manera com vas veure aquell dia a la tele. Sembla que així la roba ocupa menys espai. Ara sí, quan el fiques dins, ratlles la paraula “biquini” de la llibreta. I les paraules “xancletes”, “tovallola platja”, “crema solar”…

Potser hauràs de seure-hi al damunt, per poder tancar la maleta, però en tot cas, ja ho tens tot per… marxar de vacances!

Aquesta entrada s'ha publicat en Cau de llunes el 2 de setembre de 2009 per Bel Zaballa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.