una entre tants

Bel Zaballa Madrid

La coherència de la CUP

Deixa un comentari

Aquest dissabte toca investir els alcaldes dels municipis catalans. No sé què passarà a Vilafranca, perquè sempre poden haver-hi sorpreses d’última hora; només sé què farà la CUP: votar el seu alcaldable.

[…]

Des del passat 27 de maig, la CUP ha rebut per totes bandes i tots els partits se l’han rifat. Amb els resultats a la mà (8 regidors pel PSC, 8 per CiU i 2 per la CUP), la Candidatura tenia la clau. En aquest parell de setmanes, tothom ha fet sentir la seva veu per llençar alguna pedra a la CUP. Els convergents han esbombat articles pels diaris ‘advertint’ la CUP que la Vila necessita un canvi. He arribat a llegir barbaritats. "La CUP té una oportunitat que no pot deixar escapar, i ara no és hora de quedar-se en l’equidistància, si la CUP no vota a Convergència està donant l’alcaldia als sociates, que hi porten tota la vida, etc etc etc". Els d’ERC tampoc se n’han volgut perdre ni una. Tot sigui per desmerèixer la feina de la Candidatura en aquests quatre anys. L’última, ja insòlita, és un confidencial que portava el Directe.cat dijous passat: ‘La CUP és antiCUP’.

Per sort, la gent és molt més llesta del que els polítics voldrien. La CUP de Vilafranca ha fet l’únic que podia i havia de fer: mantenir-se coherent. No vendre’s al millor postor. Les 1.643 persones que van votar la candidatura independentista, la van votar perquè creuen en ella, perquè han vist la feina que han estat fent, perquè s’han adonat que són a l’ajuntament per debatre, plantejar problemes, i fer millor les coses, i no pas per escalfar una cadira a canvi d’un sou. Aquestes 1.643 persones no van votar ni PSC, ni CiU. Per tant, la responsabilitat de la CUP és investir el seu alcaldable, aquell per qui van votar aquestes 1.643 vilafranquines. Els hi plouran de tots colors, però la CUP ha de tenir la consciència tranquil·la perquè està fent les coses de la millor manera possible. Els altres prefereixen llençar-li merda a sobre, perquè aquests no la tenen pas tranquil·la, la consciència.

Aquesta entrada s'ha publicat en Política el 15 de juny de 2007 per Bel Zaballa

  1. O sigui…que altre cop sociates…la CUP, com ERC son mes a prop del PSC..perque ? Dificil d explicar, per l extraccio de molts dels seus votants i dels seus membres, perque molts son endollats a ajuntaments sociates, la CUP sera com ERC, un bluff, amb la diferencia que no hi haura elements com en Carretero…Que consti que no soc votant de CiU, ho era d ERC…Aixo de ser d esquerres esta passat de moda…i aixo del feminisme tambe…doneu un tomb pel nord d Europa capsigranys…les dones manen arreu i son les mes putes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.