El col·lectiu  Còrsega-Catalunya fa una crida a la mobilització dissabte que ve per a protestar contre el judici  de Madrid

 

El dilluns 4 de febrer de 2019, el col·lectiu  Còrsega-Catalunya va fer des de la vila d’Ajaccio (Aiacciu) una crida a la mobilització dissabte que ve per a protestar contre el judici  de Madrid on seran jutjats organitzadors del referèndum d e l’1-0.

La noció de “intenció ocult de recórrer a la violència”, utilitzada per la justícia espanyola preocupa als defensors de les llibertats públiques a tot arreu com a Còrsega, diu el col·lectiu .

Considerem que el judici que comença el dimarts 12 de febrer és un judici que constitueix una terrible injustícia perquè aquests líders polítics i associatius no han comès cap infracció, cap acte de violència (…) Més enllà dels polítics catalans, el que està en joc és la defensa de les llibertats fonamentals a Europa i de la democràcia. Creiem que tots els demòcrates han de mostrar la seva solidaritat“, va dir Marie-Pascale Castellin, membre del col·lectiu Corsica-Catalunya.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *