Segons la revista econòmica francesa « Capital », els habitants d’Evry paguen encara la gestió molt poc rigorosa de Manuel Valls 

La revista econòmica francesa « Capital » va publicar en el mes de desembre de 2013 un article dedicat a la gestió que va fer l’ex primer ministre francès Manuel Valls com a batlle durant deu anys (de l’any 2001 fins a l’any 2012) a Evry, ciutat  de la regió de Paris que té 50 000 habitants.

L’article té el  titol següent : « Els habitants d’Evry paguen encara la gestió molt poc rigorosa de Manuel Valls ».  L’article destaca el fet qu’un expert en finances públiques territorials va afirmar que mai va veure un municipi que té dificultats tan grans amb el pagament de les seves deutes tot i que els imposts percebuts pel municipi van creixer d’un 45,7%. entre 2001 i 2012 i que el municipi va rebre en mitjana de cada habitant que paga imposts 2100 Euros cada any, és a dir un dels imposts els més alts en un municipi francès d’aquesta talla.

El tribunal suprem de comptes de la repúbica francesa va destacar en l’any  2006 que l’ajuntament tenia 26 cotxes oficials pels  seus funccionaris i 45 cotxes « de servei » ho que és molt inhabitual en un municipi que té només 50 000 habitants.

Entre 2001 i 2003, el pressupost de comunicació del municipi d’Evry va creixer un  852,6%, va afirmar la revista econòmica que denucia a més a més la política de Valls en matèria de reclutament massiu de funccionaris i de membres del seu gabinet que van superar 45.

El tribunal suprem de comptes de la repúbica francesa va també denunciar l’incapacitat de la ciutat d’Evry  quan Valls en era batlle ( i també de la ciutat veïna de Corbeil-Essonnes) de concloure un acord per a invertir en comú  en el sistema de tractament i de depuració de les aigües. Això va provocar, segons el tribunal de comptes,  una despesa publica d’inversió de 10 milions d’euros  més 1,1 milió cada any a costa del contribuent.

http://www.capital.fr/economie-politique/a-evry-les-habitants-paient-encore-la-gestion-bien-peu-rigoureuse-de-manuel-valls-896615

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *