El campionat de sardanes de Perpinyà no tindrà lloc per a permetre la participació a la manifestació pels presos polítics el 15 d’abril 2018 a Barcelona

L’ajuntament de Perpinyà va decidir suspendre el Campionat de Sardanes previst  el diumenge 15 d’abril de 2018 per culpa dels esdeveniments que tenen lloc actualment a Catalunya Sud. L’ajuntament de Perpinyà va publicar el 3 d’abril de 2018 un comunicat en el qual presenta disculpes a totes les colles convidades. El text diu que « en funció d’aquesta situació i d’alguns elements dels quals la municipalitat ha tingut coneixement, s’ha pres la decisió de suspendre aquesta manifestació. »

La raó d’aquesta anul.lació és que diverses colles van renunciar a participar al campionat de sardanes de Perpinyà per poder assistir a la manifestació de diumenge 15 d’abril 2018 a Barcelona pels presos polítics.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *