On és l’artista del camuflatge ? s’amaga a la ciutat !

Tot comença amb una expulsió dels habitants del seu barri. Aquesta expropriació va convertir aquest esculptor en un fotògraf en l’any 2005 quan el govern xinès va decidir la destrucció d’un barri de la ciutat de Pequín que es deia Suo-jia on treballaven molts artistes.

Aquest esdeveniment va donar a Liu Bolin una inspiració : representar-se  davant d’una casa que s’està destruïnt, gairebé invisible fonent-se amb el paisatge. Era l’inici de la seva sèrie “Hiding in the City” (amagar-se a la ciutat).

Liu Bolin, per a protestar contra la seva expulsió i resistir pacificament, va decidir de desapareixer, sobretot en el ambit urbà.

Les seves obres són l’expressió d’una capacitat de camuflatge gairebé perfecta.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *