Segons un mitjà de comunicació francès de Barcelona, el tribunal suprem de Madrid imposa un tractament sever a l’Oriol Junqueras

Segons equinox radio, mitjà de comunicació francès de Barcelona, el tribunal suprem va rebutjar la tornada  de l’Oriol Junqueras al Parlament per a evitar la difusió de l’imatge xocant d’un exvicepresident de la Generalitat de Catalunya que surt de la presó durant poc temps només per anar al Parlament.

Equinox radio destaca que, segons testimonis que eren al tribunal suprem, Oriol Junqueras va cambiar d’aspecte  físic a causa de la seva incarceració. Seria considerablement amagrit.

El tribunal suprem va considerar que seria impossible fer escorta entre el Parlament i la presó a hores determinades i bé conegudes  de tothom amb la garantia que no hi haurà afrontaments ciutadans a l’ocasió del trànsfert de presos que tenen un « support incondicional » com Oriol Junqueras, Jordi Sanchez i Joaquim Forn que tots tres, com el exvicepresident, no podran anar ni a un centre penitenciari català, ni sortir de la presó per anar al Parlament on son diputats.

http://www.equinoxmagazine.fr/2018/01/12/justice-refuse-junqueras-se-rende-parlement-de-catalogne/

http://www.poderjudicial.es/cgpj/es/Poder-Judicial/Noticias-Judiciales/El-juez-declara-la-incapacidad-de-Junqueras-para-asistir-al-Parlament-mientras-este-en-prision-y-que-corresponde-a-la-Mesa-arbitrar-el-procedimiento-de-delegacion-de-voto

Afegeix un comentari