La lliga pels drets humans de França llança una crida per respectar el dret del poble català a expressar-se sobre el seu futur.

La lliga pels drets humans de França és una importantissima organisatziò no governamental que va ser fundada en 1898 per defensar el capità de l’exercit francès Dreyfus injustament perseguit i empresonat per la justicia francesa per fets « d’intel.ligències amb l’enemic ».

Va publicar el 22 de desembre de 2017 un comunicat sobre les eleccions al Parlament de Catalunya on destaca que existeix després d’aquests comicis una majòria per deixar el poble català expressar-se sobre el seu futur  i que el govern de Madrid ha de reconèixer i respectar aquest dret del poble català.

La lliga pels drets humans de França considera que els parts han de pactar l’organitzaciò d’un referèndum que respectarà les normes democratiques. Això vol dir, insisteix la lliga, que la primera actuaciò és acabar el tractament només judicial del conflicte.

La lliga pels drets humans de França considera que cal abandonar els procediments judicials i deslliurar els presos que seran segurament els actors de la soluciò politica a Catalunya.

https://www.ldh-france.org/elections-en-catalogne-exigence-democratie/

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *