18 de juny de 2014
Sense categoria
0 comentaris

Modernisme Aborigen. El 7è Aplec Vallesà, els Midnight i l’Eskual Groove.

La catalanitat té característiques (causes? efectes?) interessants. La mentalitat que s’assoleix a les Corals, combinació d’aportació individual i objectius col·lectius, esforç per assolir el plaer propi i públic. Les actituds que s’adquireixen als Caus i Esplais, sobretot amb les activitats d’excursionisme, on fer un cim o una ruta és una metàfora gegant o bé una pràctica ben útil per la resta de la Vida. De ben segur que en trobaríem força exemples més.
No sé si en som gaire conscients. Ara que seguim empenyent amb força per despertar d’un malson que semblava etern, ens retrobem i prenem consciència d’un camí apassionant. Col·lectivament i individual.

Hi ha un dia que te n’adones que ets allà on volies anar, o bé, que ha passat allò que si fa no fa, desitjaves. La passió i l’instint, eines naturals, t’hi duen. Em fa molt feliç la recta final del preparatius del 7è Aplec Modernista Vallesà.
Era un bogeria i ara ja és normal. I aquest procés és encisador. Sents que has pres el timó, has desplegat la vela  de la barca, t’has llençat a Mar i has arribat a bon port.
Us n’adjunto el cartell. Jutgeu-ho. Hi coincideixen elements diversos en una sintonia ben original. Un conjunt de psicodèlia del Baix Llobregat, amb un dj de música negra de Sabadell, unes projeccions d’un dissenyador (el del cartell) explorador de modernitats, una punxada d’un andorrà bearnès barceloní dinamitzador de rocanrolaires al Boiler als meravellosos Jardinet d’un edifici emblemàtic modernista, amb una festa familiar a un restaurant dedicat a una vedet arrahonenca i per acabar-ho d’adobar, la presentació d’un fanzín-cd amb la feina completa (feta seva) d’un conjunt mitiquíssim i fonamental per mi..i espero que per més gent..els Midnight Specials.
Tan sols em resta convidar-vos-hi, i encomanar-vos la il·lusió de gaudir-ne. Compartir el regals que m’he fet, que ens hem fet.
Ves per on, no fa gaires dies també va fruitar un altre arbre de la mateixa família. Ja fa anys que arreplego, també, cançons ballables de finals dels cinquanta, dels seixanta i de principsi dels setanta en èuscar. Empenyia per poder-ne publicar una selecció al meu gust, i finalment hem trobat la manera de fer-ho. De la col·lecció en dic Eskual Groove, i la setmana passada en van començar a servir píndoles a un dels blocs del portal especialitzat en música basca, www.badok.info

http://www.badok.info/musika/euskal-groove-i-begi-eder-horrekin/

Bé, tot plegat, per estar-ne ben satisfet i compartir-ho que diu que fa gustet.
Salut i Modernor!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!