17 d'octubre de 2012
Sense categoria
0 comentaris

2n Aplec Modernista del Rosselló-20 d’octubre

Seguirem fent País, no? Sembla que una part n’està trontollant per assolir un nou estat, però tot i així, lo nostre no està garantit i en cap cas n’hem de deixar de gaudir. Us proposo un nou Aplec Modernista per fer-ho.

El proper dissabte, 20, a partir de migdia, una colla de gent selecta i pencaire, de bon viure i amb gràcia, es començarà a reunir al Malassis, taverna perpinyanesa, per fer-hi l’aperitiu. Estaran engegant-hi el segon Aplec Modernista del Rosselló. Al cap d’una estona hi dinarem, en germanor encomanadissa i actitud envejable.
En acabat, el mitiquíssim Palmàrium Scooter Club encetarà una sortida fins a Castellnou.
Aleshores, els desgraciats que  no hi haguem pogut anar (perquè tenim la Lambretta gripada…esnif…) o bé seguirem fent digestius al bar o bé anirem al hall de la sala Jean Cocteau per instal·lar-hi l’exposició que volta amb els Aplecs: “Els Cucs: una vida underground”. És feta pel mestre Marc Argenter i mostra material inèdit d’un conjunt prou desconegut dels nostres seixantes.

A els cinc….presentació del volum indispensable “40 Mods de les Nostres Terres”, a càrrec de l’autor, en Robert Abella i amb la presència de dos dels testimonis rossellonesos que hi apareixen, en Greg Toban i en Marc Tarrius. Serà a la clàssica Llibreria Catalana i hi gaudirem, també d’ambientació musical ben triada i servida en entranyables i efectius pick-ups d’època.
El coneixeu, oi? Per si de car, heu de saber que és una obra cabdal on s’hi recull la vivència modernista de quaranta persones humanes de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.
I quan ja siguin les vuit, s’obriran les portes de la Sala Jean Cocteau, on la Festa us hi esperarà. D’una banda, el directe del magnífic i apoteòsic “Coblism” d’en Raph Dumas i de l’altra, les troballes gasta-sabates de dj’s mítics com l’ex Wiggan, Paul Ridley, el pencaire Greg Boogaloo del Canigó Soul Casino, el terrícola Guill the Kid, l’escuterista Fast Eddy i els omnipresents Selectors Badabadoc. Ah! I si feu un beure us el servirà la gent del Casal Català.
Hi sereu, oi?

pd: i tot teixit o servit per una colla ben original, amb autogestió i empenta aborigen. El cartell? Fet pel Mod de Prats des de Manhattan!!!
Més informació a modernismeaborigen.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!