4 de novembre de 2011
Sense categoria
4 comentaris

2n Aplec Modernista del Segrià-Final de curs

Benvolguda companyia, s’atansa el final del curs, dels balls amunt i avall, de l’empenta per publicar discos, de les hores per muntar festes i gaudir-ne i ho farem amb una altre cap de setmana especial.

Aquest cap de setmana em trobareu, ens trobareu amb la Fundació Badabadoc, al Segrià, gaudint del 2n Aplec Modernista que s’hi fa.
La ciutat ja hi està avesada, car va ser la seu durant anys del mític Go!
Amb unes altres dimensions i pretensions, l’Aplec Modernista s’hi va situant. El programa ja el teniu al cartell i hi sereu molt benvinguts i benvingudes.
Ara el que us volia explicar és com ha anat el curs.
Us podem dir ben contents que hem fet 57 balls. Sí! Per comarques ben diverses del País, des del Rosselló fins la Marina i de Mallorca al Pallars.
Que finalment ha vist la llum una obra faraònica, l’elapé de l’Escala de la Vida, de la que ja en teniu notícia si seguiu el bloc. A més, n’hem fet dues presentacions de luxe a la Torre de les Hores de Martorell (Baix Llobregat)
i al Cafè Slàvia de les Borges (Garrigues).
També hem tingut l’honor de tocar al Rude Club barceloní (gràcies Perico!) per presentar-hi el segon senzill de la nova era (el que conté el “Vitamina sol” i el “Cims i abismes”) i si tot va bé algun dia tindrem a les mans el 3r, amb el “Ie-ié” i el “Sóc així”.

Al you tube hi podreu trobar rastres nostres d’enguany:
l’entranyable fotoclip que va fer el Marc Serrats sobre el “País Petit”, la versió carrinclona del “Cims i abismes” obra del Xef i la Mertxe, un interessant video que ens van fer els del punt Cat i la gravació in situ del senyor Palà a la gravació de l'”Arrels”.

A més, una cançó que havíem enregistrat per encàrrec i que havia mort en l’intent,  “Llunàtics”, va veure la llum mercès al cedé que regalaven amb l’Ara amb motiu de l’Acústica de Figueres (Alt Empordà) i la nostra versió del “Vitamina sol” va tenir la sort de compartir disc amb la revisita a l’Alegria dels Antònia Font que va publicar l’Enderrock.

D’altra banda, hem empès en més o menys proporció perquè se celebressin 5 Aplecs Modernistes (Barcelonès, Rosselló, Osona, Vallès i Segrià) i hem perpetrat 3 Festes Modernistes Aborígens (Manresa, València i Castelló d’Empúries) que potser algun dia seran Aplecs….
I la nineta dels nostres ulls: ha aparegut el 4t volum del Modernisme Aborigen, el mític recull de música dels seixanta (aproximadament) on hi aboquem hores i hores i hores…

No res, em venia de gust explicar-vos-ho.

  1. El gust pel cartell, encara que avui en dia se’n imprimeixin 100 cops menys que fa 5 anys, retorna i revifa amb obres com aquesta. Felicitats pel cartell, i feliciteu al dissenyador/a.

  2. The question two weeks ago was when ken griffey shoes he could play again. Now, it’s whether cheap ken griffey shoes he can get back Ken Griffey Jr 2012 to player who once ruled golf. Even though he won the unofficial Chevron World Challenge last December, this was meaningful for Woods – a full tour event against a strong field, and a performance so clean that he was never seriously challenged on the back nine. The final hole was a mere formality, and Woods tapped his putter on the ground waiting for his turn, knowing that 30 months without a win on the PGA Tour was about to win. He walked off the green with his arm Ken Griffey 3.5 extended, waving his cap to a raucous gallery. The only thing missing was the host himself. Palmer’s blood pressure increased during the final round from new medications, and he was taken to the hospital about 15 minutes before the tournament ended as a precaution. Alaistair Johnston, vice chairman at IMG and his longtime business manager, said Palmer would be kept overnight. ”Nobody is overly concerned,” he said. ”It does feel good. It feels really good,” Woods said before signing his card. ”It’s been a lot of hard work.” Woods finished at 13-under 275 for Nike Air Griffey Max I his 72nd PGA Tour win, one short of Nicklaus for second place on the career list. But that’s not the record Woods wants. He has 14 majors, four shot of the Nicklaus standard, and he tries to end a four-year drought at the Masters, which starts April 5.
  3. Oakley Outlet is the best source for your sunglasses gear, all of which are top quality, Oakley Outlet
    discount price and good stock in glasses case. Discount Oakley Sunglasses are prevalent for the
    various styles and the most satisfying price. Oakley is very famous for its great Sunglasses.
    It optimized high-technology intelligent crystallization and created a series of
    Oakley Sunglasses Discount
    high-performance fashion sunglasses. ODiscount Oakley gives perfect protection
    and can prevent your beautiful eyes from hurting considerately.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!