Antoni Soy

Eunomia

14 de març de 2006
0 comentaris

Sí a l’Estatut del Parlament.

Com que diem si a l’estatut del Parlament, no podem dir si, de cap manera, a l’estatut rebaixat, a l’estatut del tot a cent, a l’estatut de la Moncloa. Tot i que a ERC ens sentim pares i mares d’una part molt important de l’estatut que sembla que finalment sortirà del Congrès, no ens farem còmplices de la baixada de pantalons en temes fonamentals com el model de finançament, les infrastructures i el rescat de peatges, el reconeixement nacional o algunes competències bàsiques. Per això, o les coses canvien molt en els pròxims dies -el que no sembla massa probable- o ERC acabarà votant que no a l’estatut que sortirà de les Corts Generals a Madrid.

 

 

Pel que fa al referèndum, lògicament la postura definitiva d’ERC buscarà el punt adequat entre la coherència i la fermesa, d’una banda, i el què sigui més útil i convenient per a la gran majoria de la població i de les petites i mitjanes empreses del nostre país, de l’altre. Coherència i fermesa en la defensa de l’estatut sorgit del Parlament, com hem tingut fins ara i continuarem tenint en el futur. Al mateix temps, però, com a partit de govern responsable i interessat en resoldre els problemes concrets de la gent, defensarem alló què, en una perspectiva de país, permeti millorar la qualitat de vida de la gran majoria de la població i la competitivitat de les petites i mijanes empreses productives del país.

 

 

En aquest camí haurem d’aguantar, dia rere dia, molta pressió: dels altres partits polítics, de la premsa, dels propis militants, simpatitzants, votants o possibles futurs votants. Però és una pressió que haurem d’aguantar fem el que fem, d’una banda i/o de l’altra. Ja ho sabem i estem a punt per fer-ho i arribar fins a les últimes conseqüències. Perquè les nostres guies són la coherència, la fermesa i la defensa dels interessos del país, que vol dir del benestar de la seva gent i de la competitivitat de les seves empreses.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!