Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

4 de juny de 2007
6 comentaris

Joan, enrrocar-se és el pitjor que pots fer per ERC

No és això company Joan, ara no toca crear més tensió amb les teves declaracions de deslleialtat vers en Carretero i el reagrupament.Cat.

Si realment vols reforçar la postura d’ERC, el que tens que fer és ràpidament obrir negociacions amb tothom per convocar el congrés extraordinari el més aviat possible donant la imatge serena i que totes les veus critiques amb la teva gestió son escoltades i valorades. Com més tardis, més dolent serà per ERC.

Si us plau , no entris en aquest tipus de via de desqualificar a la gent que recolzem el Reagrupament.Cat, és una via que em recorda molt la que tu Joan vas patir amb Colom quan vas intentar discutir-li la seva estratègia política….

Sembla que ja no t’acordes de la "moguda" que tu i en Carod vau fer contra la política de Colom. En aquells moments si que no vas pensar si era bo o dolent pels pactes municipals, vas actuar segons la teva consciència, creient que era el millor per a ERC.  Ara està passat el mateix, però tu Joan estàs fent el paper de Colom. Per cert Vendrell em fa pensar molt amb Bosch.

El què pot realment perjudicar els pactes municipals, és que ERC continuï demostrant que la reedició del tripartit és un fet consumat. Sort tenim de Barcelona a on en Jordi Portabella, malgrat tot les pressions que vosaltres heu fet, ha decidit trencar el tripartit i anar a l’oposició. Això si que reforça la postura d’ERC en el moment de negociar els pactes en molts ajuntaments. Gràcies aquest exemple, ERC ara té més força en el moment de negociar, ja que és creïble tant si vol reeditar el tripartit o si no ho vol fer. Abans que Jordi Portabella fes el pas de trencar el que tot el món ho donava per fet la reedició del tripartit, tant el PSC com CIU creien que era més un "farol" que una possibilitat real que ERC no pactes amb el PSC. Però ara, el PSC haurà d’oferir una mica més del que fins a ara oferia a l’hora de pactar i CIU considerarà ERC com una opció real per pactar abans que d’altres partits (per exemple el PP). Per tant la postura d’ERC en la negociació és més forta que abans.

Joan, tu encara ets massa jove per a pensar que t’has acomodat a les circumstàncies. Obra els ulls si no vols que un dia et despertis fora de joc i sense possibilitat de reaccionar. No caiguis en el mateix parany que Colom va caure. El parany de l’autoengany.

ERC necessita a tot el món que vulgui treballar honestament per a aconseguir la nostra sobirania, hem de sumar i no és qüestió de ficar-se a la defensiva. Si hi ha més de 700 militants que han donat suport al reagrupament.Cat, hauries de pensar on t’has equivocat i no pensar que només és culpa de quatre militants estúpids i què es creuen les "mentides" que la premsa diu o que en Carretero és una aprofitat que vol treure profit de l’assumpte.

Joan si us plau, reacciona! i demostra que ets la persona que molts confiem i que tenim moltes esperances que arribis a liderar el projecte Independentista d’ERC 
 
Un congrés extraordinari JA!, però no per perdre sinó per guanyar.!

  1. Dissortadament, ho veig massa crispat. Bàsicament la direcció actual. Confio que l’estiu rebaixi les tensions i s’arribi a un congrés extraordinari postiu, en la mesura del possible. Positiu, sobretot, per a ERC.  I no acabo de veure que Carod faci el "paper" del fracassat, i en Puigcercós el de "esperança blanca". Han estat un tàndem, real, un tàndem al front d’ERC i si hi ha canvi de direcció cal canvi de tàndem.

    Que us vagi molt bé.

  2. El crec, es que en Joan s´ho veu venir, i en comptes d´entonar un "mea culpa" i canviar l´estratègia sumant els homes que la poden portar a bon port,actuar com un poruc a punt de perdre la cadira.

    Ara es el moment de demostrar que series un bon líder pel partit, vehiculant,consultant i prenen decisions que saps que vol la majoria dels que et volen acompanyar.

    Si et dediques a menystenir qualsevol veu divergent dins al partit,l´únic que sabrem es que t´has convertit en un líder messiànic,per tant, hauràs fracassat i millor que pleguis.Aquesta es amb la realitat que t´enfrontes i nomes depèn de tu pogué liderar.la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!