EXIGÈNCIES ALS TAXISTES

El conflicte de la guerra del Taxi contra els VTC sembla que ja té guanyador. Els taxistes amb les seves accions han guanyat la batalla. Res a dir, cada govern fa allò que millor li sembla.

Ara bé, ara ens toca als ciutadans també guanyar la nostra batalla. I per això ens cal que l’Ajuntament i el Govern comencin a fer revisions dels taxis i comencin a imposar fortes sancions i fins i  tot a retirar llicències perquè tots en sortim beneficiats.

Què haurien de mirar aquests inspectors i sancionar?

1-Tots els taxistes t’han d’entendre en català o sinó se’ls retirarà la llicència.

2-Tots els taxistes que escolten la Cope, Radio Olé, Radio Tele Taxi, Radio Marca, Intereconomia i similars han de ser sancionats. Si són reincidents se’ls suspendrà la llicència.

3-Tots els taxistes que no empren aire condicionat han de ser directament incinerats.

4-L’ús del radio-taxi mentre es du un client a bord comportarà la retirada immediata de la llicència. Als clients no ens importa saber si al bar Eustaquia hi ha llom amb pebrots al menú del dia.

5-Tenir penjolls amb la bandera d’espanya, nines vestides de flamenc, el rosari o quaselvol verge serà durament sancionat. Si el taxista necessita encomanar-se a tot això per conduir, quina seguretat dóna al passatger?

6-El taxista que empri el trajecte per queixar-se als seus clients de com de malament està el sector perdrà directament la llicència. Jo no em queixo constantment als meus clients de com de puta és la vida de l’escriptor, oi? I si ho faig no tenen perquè llegir-me, però al taxi no em queda més remei que escoltar-lo.

Eixteix el taxista ideal? Sí. No parla gaire, és educat, t’ajuda a col·locar les coses, porta música clàssica a la ràdio, parla en català i condueix amb suavitat. I us prometo que jo, la setmana passada, el vaig agafar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *