Avi Pep

Respirem i pensem.

11 de maig de 2022
0 comentaris

Destitució o substitució

Després de força temps fent tot tipus de propostes, els que manen, els polítics, els que son els encarregats de vetllar pels nostres interessos, els dels ciutadans, com deia, després de força temps fent tot tipus de propostes referents a que ha passat i qui es la persona responsable de l’afer de les escoltes, de l’espionatge, ara destitueixen o substitueixen, la denominació es indiferent, a la cap del centre d’intel·ligència espanyol.

A partir d’aquí, després d’haver muntat una pel·lícula segons necessitats dels mandataris, s’escriu el guió de la segona part, be en realitat més d’un guió, tothom escriu la seva versió en funció de les finalitats “comercials” que cada actor o millor dit cada “lobby” així es com s’anomenen als grups de pressió, que en realitat son aquells grups que intenta influir sobre les polítiques públiques defensant una idea en particular. Com deia, aquí comença la segona part de la tragicomèdia, i es que segons a qui escoltem diuen que amb aquesta “substitució” no n’hi ha prou, es necessari depurar més. La majoria de l’oposició estatal, ens explica que aquest gest es una genuflexió moral envers els partits independentistes, però curiosament també han vetat una investigació al respecte … a veure si ho entenc, els anomenats gent de la dreta ens volen fer creure que tot es una “baixada de pantalons” del govern central envers els independentistes, però al mateix temps es neguen a investigar-ho … perquè?

Això es el que ens fa mal pensar a molts ciutadans, que com sempre dic, vostès, els que manen, es pensen que som i ens tracten com a vassalls, com a criats seus, com a estúpids sense dret ni a poder pensar ni a poder decidir. Si com diuen vostès això es un ardit dels independentistes, facin que s’investigui, desemmascarin als dolents de la pel·lícula, no fer-ho fa tuf, la lògica ens diu que quan un deixa de preguntar, es perquè sap la resposta, en aquest cas es així?

imatge: pixabay.com

El futur que ens dibuixen
22.10.2023 | 10.27
Vacances barates
14.08.2022 | 5.10
Dol perinatal
04.07.2023 | 12.59

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.