Avi Pep

Respirem i pensem.

6 de maig de 2022
0 comentaris

Això es fer trampes

Avui llegia a la premsa, referent a l’afer de l’espionatge, que la ministra de defensa deia que no pot acceptar que ningú sense proves pugui atribuir cap tipus de responsabilitats i que quan algú coneix un fet delictiu no ho ha de callar, ha d’acudir als tribunals,

Li dono tota la raó, però el que no es correcte, es fer trampes, si quan una qüestió com aquesta, la de l’espionatge, el converteixen en secret d’estat dient que ningú en pot parlar i ningú en pot explicar públicament res, com es poden presentar proves?

A veure, no ens facin veure a galet, per començar qui decideix que es converteix en secret d’estat? si clar, vostès els polítics, recordin que es van presentar a les eleccions per a treballar pel poble, pels ciutadans, no per amagar fets que poden ser de dubtosa legalitat, però clar, vostès també decideixen que es legal i que es il·legal, oi?

Quan un fet, per molt secret d’estat que vostès puguin dir que es, atempta als drets dels ciutadans, ha de ser perseguit amb tota contundència, perquè si no es fa així, es l’inici de altres abusos que puguin venir al darrera, i que sempre hi ha qui li trobarà una justificació per no castigar-los.

I després surt la responsable de la intel·ligència del país, intel·ligència quina denominació, i justifica que alguns es van fer amb autoritzacio del suprem, i això que vol dir, es que això es alguna garantia de que no s’ha fet res mal fet? I a part d’això, totes les altres escoltes que s’ha dit que es van fer, aquesta senyora assumeix que es van fer sense autoritzacio, o sigui que es van fer il·legalment?

No n’hi ha prou de dir que unes es van fer amb autorització, i que les altres no se sap qui les va ordenar, els ciutadans no en tenim prou amb això, com sempre dic arribats a aquest punt, demano un impossible, i es que els responsables d’aquests fet dimiteixin i els investiguin en profunditat, o be per ineptes o be per mala praxis.

imatge: pixabay.com

Plantilles als geriàtrics
12.07.2023 | 10.23
Pujades d’impostos
30.10.2023 | 7.56

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.