PP i Cs contra RTVV

Quan el govern  valencià va formalitzar el projecte d’una nova RTVV, el PP i Ciudadanos amb la col·laboració dels mitjans de comunicació més mediàtics al seu abast, han estat impedint la seua posta en marxa, proposant personatges inadmisibles per al Consell d’un nou projecte fora del seu control. Per si això no fos prou ara el govern de Madrid surt en defensa dels treballadors que el propi PP va acomiadar sense cap mena de consideració, ameçant de presentar recurs d’il·legalitat a la nova proposta per considerar que margina un sector dels treballadors.

No cal ser cap setciències per veure que tant el PP i Ciudadanos no volen una RTVV. Tampoc cal aprofundir massa en els motius, doncs tots sabem el pànic que tenen als mitjans de comunicación que els puguen retratar tal com són. Ells se troben més còmodes ara i segons els mitjans de comunicació mediàtics el Partit Podrit recupera votants, per tant caldrà esperar a veure que passa amb les eleccions espanyoles i posteriorment podrem veure o no el projecte de RTVV en funcionament.

Aprofite per recordar a determinats treballadores de l’antiga RTVV, que s’ha de ser més prudent (no callar) a l’hora d’exposar determinades opinions sobre el nou govern valencià, el qual ha demostrat la voluntat d’enllestir el projecte i ara mateix, no és responsable de la paralització, doncs la llei per a l’elecció del Consell de determinats organs està en vigor des de que se va crear l’ens en l’inici del govern del PSOE.

També m’agradaria explaiar-me més sobre la TV3 i ara mateix no tinc el temps necessari, però recordeu que el propietari dels repetidors és Eliseu Climent, no Ximo Puig, el qual per cert s’acaba de comoprometre amb Puigdemont per a la reciprocitat de les dues corporacions de ràdio i televisió.

Pel moment el PP que hauria d’estar fora de tot organ de decissió i els seus escolans de Ciudadanos, continúen posant mal i impedint que el País Valencia vaja endavant, amb la complicitat d’alguns mitjans de comunicación que també temen quedar desplaçats per la nova RTVV.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*