Índex

Ací podeu consultar-hi l’índex complet del llibre, així com els enllaços als textos que estan disponibles en línia:


Ara, País Valencià

Reflexions i experiències de la generació que ve

Jordi Muñoz Presentació / Xavi Sarrià, La generació de l’ofensiva / Aitana Guia, Immigrants: per favor, no ens deixeu sols / Vicent Martínez, El nou País Valencià, una qüestió de discurs / Gerard Fullana, La futbolització política del País Valencià / Hèctor Sanjuán, El país existeix, ara cal que fem política / Sandra Obiol, Benestar incert / Dídac Botella, La paradoxa d’Erich Fromm / Violeta Tena, Generació LUEV, generació perduda? / Pau Caparrós, Burgesia valenciana o valencianista i qüestió de noms / Xavier Ginés, La revolució possible / Feliu Ventura, Això no és paella ni res! / Maria Josep Picó, L’assalt al territori / Miquel Ramos, Un país en marxa, malgrat tot / Marc Peris, Des de l’illa / Francesc Vila, Mínims per arribar a màxims / Antoni Rubio, Seguim llegint Fuster / Andreu Ginés, La generació sense mestres / Adelaida Ferre, RTVV i la generació perduda / Enric Navarro, Algú va dir que no es podia viure de la terra? / Francesc Felipe, Els valencians 2.0. Valencians i valencianes a la Xarxa

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *