Premis Blocs Catalunya 2012

Món àrab islam islàmic Pròxim Orient Síria musulmans golf Pèrsic Damasc Síria

Divendres es van lliurar a Reus els Premis Blocs Catalunya als millors blocs de l’any. Interpretant el món àrab i l’islam havia estat escollit
finalista per votació popular en la categoria de política, economia i societat. Finalment, el premi d’enguany se’l va endur, per segon any consecutiu, Open Data.

A continuació, podeu veure la informació dels premis i una selecció dels blocs guanyadors ofertes per l’Espai Internet, del Telenotícies de TV3.  [+]

Podeu consultar la llista completa de guanyadors al web de l’STIC, l’associació que organitza els premis. STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement), neix l’any 2008 amb la vocació de generar interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes a través de la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

Com us comentava, el procés de selecció dels finalistes ha estat a través d’una votació popular. Per això, vull agrair el suport dels lectors a aquest projecte. Gràcies per acostar-vos-hi i treure el cap per aquesta finestra al Pròxim Orient.

Autor: Jordi Llaonart   

+ Afegir-hi un comentari

_________________________________________________

Articles relacionats:

L’ús d’Internet al món àrab Els doodle de Google pel món àrab
Les claus del conflicte a Síria Val la pena que parlem del món àrab en català?
Aquesta entrada ha esta publicada en Periodisme-Opinió. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*