Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

14 de març de 2010
2 comentaris

La ITV, la passen les companyies elèctriques?

Fa pocs dies, vaig anar a passar la ITV amb el meu camió, abans d’anar-hi,vaig passar pel taller perquè em canviessin dos retrovisors (en porta quatre) perquè la normativa actual obliga a portar a la part dreta uns miralls amb una curvatura determinada, i no se’ls pot canviar un mateix, ja que t’exigeixen que portis un certificat del taller conforme te’ls han canviat. Un cop a l’estació de ITV amb miralls nous, certificat, i creient que estava tot be, m’hi van fer tornar perquè els llums del darrera estaven muntats sobre una goma, cosa fins ara permesa i molt pràctica per vehicles que es mouen per tots tipus de terrenys, ja que si alguna cosa els frega no es trenquen sinó que s’aparten. Ara resulta que ho han prohibit perquè diuen que a la llarga es pot trencar la goma, i quedar el vehicle sense llums. L’any passat, també m’hi van fer tornar perquè els davantals dels parafangs de les rodes del darrera eren massa curts, després de 4 anys passant sense problemes, que jo sàpiga aquests davantals de goma no s’havien encongit pas. 

Després de tot això, jo em pregunto, les torres d’alta i mitja tensió de les companyies elèctriques, perdó, de la companyia elèctrica Fecsa /Endesa, perquè que jo sàpiga no n’hi ha cap mes, passen alguna mena de ITV? Els governs de torn, no haurien d’obligar a Fecsa a fer estudis per si les seves instal·lacions poden aguantar condicions climatològiques possibles i fer-les canviar abans de que caiguin per un temporal de neu de 20 centímetres?

Tenim uns governs que s’auto-anomenen d’esquerres, però es evident que no actuen de igual manera amb els poderosos, que com ho fan amb la gent normal que sortim cada matí intentant guanyar-nos la vida com podem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!