Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

16 de maig de 2010
0 comentaris

Hi ha consultes i consultes

Si fa uns dies escrivia sobre el comentari de la consellera Tura, que les consultes per la sobirania havíen estat un simulacre, ara m’agradaria saber que en pensa de la consulta que ha muntat el Sr. Hereu a Barcelona sobre la reforma de la diagonal, i el seu resultat. El PSC, partit del senyor Hereu i la senyora Tura, ha boicotejat gairebé a tot arreu les consultes per la independència amb la intenció de desprestigiar-les, i ara els Barcelonins els han donat una lliçó de democràcia, i els han desprestigiat a ells. Van muntar aquesta consulta per intentar millorar la seva imatge i remuntar en les enquestes de intenció de vot, que no els son favorables de cara a les properes eleccions municipals, s’han gastat milers d’euros de tots els Barcelonins en muntar aquesta consulta, que al final se’ls ha girat en contra, i han pecat del mal de tots els polítics, no voler reconèixer errors, errors en la forma i en el sistema. I el mes gran de tots, el moment de votar el Sr. Hereu, quan el mes fàcil hagués estat reconèixer que l’alcalde no havia pogut votar davant les càmeres, no van tenir cap inconvenient en mentir, per no voler reconèixer que el sistema no funcionava be.
 
Potser la Diagonal necessita ser reformada, i que hi circuli el tramvia de punta a punta es necessari i bo pels ciutadans, però utilitzar això per finalitats electoralistes i d’imatge, es inacceptable. Si s’ha de reformar la diagonal, qui ho ha de decidir, son el tècnics en la matèria, i els polítics han de ser valents i fer-ho, com es va fer en tornar a fer circular tramvies per Barcelona, que molta gent ho va criticar, i ara son molts els que ho veuen com a positiu. Perquè si es pregunta per la diagonal, s’haurà de preguntar per cada carrer que es modifiqui, ni que sigui el sentit de circulació, i potser si que es bo saber el que en pensen els veïns, però els veïns afectats, no tots el Barcelonins, quan la majoria, ni hi viuen ni hi passen mai.
Aquestes coses, al final son positives, perquè ens descobreixen quin polítics son uns mediocres i realment no mereixen el lloc que ocupen, i en aquest cas, molts ja ho sabien, però ara ha quedat demostrat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!